Tangle Teezer | Temptations By Nina
събота, 12 септември 2015 г.

Tangle Teezer

Нали знаете онова неприятно чувство, когато косата ние заплетена и с всеки опит да я разрешим, тя се оплита все повече или просто не можем да пробием през възелчетата. 


За съжаление и моята коса има неприятният навик да се оплита докато спя и понякoга сутрин е истинско чудо ако успея да я среша. Затова от няколко години посягам към така известните силиконови четки. Пробвала съм четките на Tangle Teezer и Dessata
Макар двете четки да изглеждат идентично, фаворит ми е четката на Tangle Teezer. Използвах я в рамките на една година, но наскоро зъбците и се изкривиха и тя вече трудно се справяше с основния ми проблем. Като експериментатор реших да купя четката на Dessata, която всъщност не е никак лоша, но не може да се сравнява с по-голямия си събрат. 
Много е важно, когато купуваме един продукт да не очакваме от него чудеса! Tangle Teezer-ът успява да разплете косата ми с минимално скубане и повреждане, чудесен е дори и за мокро ресане и не пречупва косъма.
С радост искам да ви споделя, че четаката на Tangle Teezer  вече е налична в каталозите на Avon и до 30.09.2015г се предлага на промоционална цена от 24.90лв.

Продуктът ми е изпратен от PR!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!