Лосиони за под душа | Temptations By Nina
четвъртък, 3 септември 2015 г.

Лосиони за под душа

Времето минава толкова  неусетно и месец Септември вече е тук. Макар да не е нова година си обещах да бъда малко по-организирана, тъй като в последно време определено съм се отпуснала и организацията ми остана на заден план. Признавам, че си предначертах много амбициозен план за този месец и се надявам да успея да го изпълня. 

През последните дни се замислих, кой е продуктът, който постоянно се намира на козметичното ми рафтче. В заключението си стигнах, че това е  Nivea In Shower /  Balea Dusch Soft-Oil Balsam.  Ползвам лосионите за под душ вече повече от година ако не и две и не бих ги заменила за нищо на света. Много от вас ще кажат, че не са достатъчно хидратиращи/подхранващи, че оставят неприятен мазен филм върху кожата... Но аз не бих могла да си представя живот си без тях ( иронично ). 
Харесвам този тип продукти, защото са много лесни за употреба, не се налага да изчаквам да попият и всичко става под душа. За мен и моята кожа се справят отлично, хидратират/подхранват кожата ми достатъчно за  през деня, през по-топлите дни не създават сауна ефект и разбира се не на последно място ми спестяват ценни минутки сутрин. Ако и вие обичате да ползвате бутона snooze до последно ме разбирате :)
От двете фирми са разработили няколко формули с различни аромати и ефекти с които целят да задоволят всеки потребител, от тези с по-суха кожа до любителите на ароматите. 
Ползвала съм голяма част от асортимента на двете марки и определено имам няколко любимеца, но и отчитам, че в полезрението ми наскоро се появи Nivea In Shower Firming Q10, който ще бъде следващата ми покупка. 

Какво е мнението ви за този тип продукти ?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!