Топ съвети за идеален избор на подарък на Робин Спизман | Temptations By Nina
сряда, 30 септември 2015 г.

Топ съвети за идеален избор на подарък на Робин СпизманНамирането на подарък за скъп човек може да се превърне в доста обезсърчителна задача, а при наличието на толкова много поводи през годината, добрите идеи бързо се изчерпват. Дори и да сте измислили идеалния подарък, често се случва да се притеснявате как ще бъде възприет. Подходящ ли е този подарък за нашите взаимоотношения? Прекалено скъп ли е или прекалено евтин? Независимо дали ви бива в избирането на подаръци или не,  експертът по  подаръците на Braun – Робин Спизман, автор на наръчника „Make it Memorable“ , е тук, за да ви даде ценни съвети относно идеалния избор на подарък за всеки повод. Какъв съвет бихте дали на някой, който търси идеалния подарък?Преди всичко, подаръкът ни показва, че означаваме нещо за някого, и че този човек държи на нас. Това е чист израз на благодарност. Преди да щурмувате магазините, трябва да вземете предвид стила на получателя и това, което харесва.  Задайте си следните въпроси:·         От какво се интересува?

·         Какво го/я го вълнува

·         Как прекарва свободното си време?

·         Какво обича да прави?Ключът към развиването на усет в тази област е да се научите да избирате подаръци, които отразяват предпочитанията на получателя и нещата, които той/тя обича да прави.   
Споделете с нас своите малки тайни за избора на идеалния подарък?Всичко, което трябва да направите, е да обърнете внимание на детайлите – наистина е много просто. Успешното избиране на подаръци зависи от онези малки неща, които правят всеки един от нас уникален и специален - от интересите, стила, личността, предпочитанията и хобитата на получателя. 

Когато обръщате внимание на тези детайли, той/тя наистина остава с впечатлението, че го/я познавате, и че ви е грижа. 
Когато обаче се стигне до избирането на подарък, нещата могат да се объркат. Как да направим правилния избор и за какво да внимаваме, когато избираме подарък за специален човек?Подаръкът изразява определена емоция и служи като комплимент. Подарете страхотен инструмент за бръснене, като например самобръсначката Braun Series 9 на някой, който държи винаги да изглежда добре, но добавете и някой комплимент към картичката, за да не изглежда така, че го приканвате към „самоусъвършенстване“.Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!