Avon Glow Blusher Bronzer Duo In Peach Glow | Temptations By Nina
събота, 19 септември 2015 г.

Avon Glow Blusher Bronzer Duo In Peach Glow

В моята грим рутина главна роля заемат контуриращите продукти. Те ми помагат да подобря формата на лицето си и да "подчертая' несъществуващите ми скули. Контурирането е вид магия с която можем да подобрим формата на лицето, да го направим по-слабо, да подчертаем скулите, да го "скъсим' ...
За тази цел са ни нужни няколко продукта, а именно хубава бронзираща пудра без шимър и руж. 

Преди няколко дни реших да направя грим с по-бюджетни продукти ( клик) и открих в дъното на шкафчето ми Avon Glow  Blusher Bronzer Duo в цвят Peach Glow. Явно бях забравила за съществуването на този компактен комплект бронзираща пудра и руж .. Каква щета! Комплектът се оказа много сполучлив и в последно време постоянно посягам към него. 


Бронзърът е с много финна текстура и не се разпрашва. Цветът му е много подходящ за контуриране и стои изключително естествено на лицето без да придава неприятен отенък. Пигментността му не е голяма, което го прави изключително лесен за боравене без да се притеснявате, че може да нанесете прекалено много цвят.


За разлика от бронзъра, ружът е по пигментиран и ви съветвам да боравите с лека ръка. Цветът му е прасковен и има много финни частички, който се забелязват само при пряка слънчева светлина. 
Като цяло намирам продукта за много сполучлив с добре съчетани цветове и удобен за пътуване.


1 коментар:

I Love Your Comments!