Maria Galland System Dermatologique | Temptations By Nina
неделя, 6 септември 2015 г.

Maria Galland System Dermatologique

Мария Галанд отваря първата си търговска зала в Париж през 1978г. В нея традиционните представи за грижата на лицето са обърнати на 180 градуса. Именно тогава г-жа Галанд се  доказва като изключителен професионалист и успява да предложи новаторски и индивидуален подход към всяка клиентка. 
"Кожата е мозайка от специвични нужди и нейната красота може да бъде запазена с козметични грижи точно по мярка!" Maria Galland
Голяма част от нас се нуждаем от допълнителна хидратация, подхранване, анти ейч, но всяка от нас е с различна кожа и макар нуждите ни да се припокриват, то това не означава, че един същ продукт ще покрие изискванията на всяка от нас. Това е една от причините на пазара да има толкова богат избор от бяла козметика сред която можем да открием продукта, който отговаря на нашите моментни нужди. 
Философията на г-жа Галанд е много точно определена и тя се старае да задоволи специфичните нуждите на всяка от нас. Гамата от продукти, които предлага е богата и вярвам, че всеки би могъл да открие своята "чудодейна смес".

Както знаете кожата ми е смесена, като има склоността да се омазнява и зачервява  в Т-зоната. Понякога през лятото я усещам "раздразнена", което се дължи на топлото време. През този сезон за нощната ми грижа се погрижиха два продукта на Maria Galland от серията System -Dermatologique,  а именно кремът D7-1  и серумът D5-2
Двата продукта са обогатени с масло от Шисандра, което е и основният виновник за успокояващото и ревитилизиращото действие на серията. 
Макар, че от компанията твърдят, че в тази серията няма аромати, парабени и парафини. Бих могла да кажа, че лично аз долавям лек ненатрапчив сладникаво-билков аромат.
Серумът  D5-2 е с мазна и малко по-тежка текстура, която попива за около 60 секунди, като след себе си оставя едва доловим филм, който не бих казала, че ми омазнява или запушва кожата.
Кремът на D7-1 е с изключително лека и мека текстура, която попива за секунди без да оставя неприятен филм върху кожата. Нанасях го предимно вечер, а често и сутрин и не съм забелязала да омазнява допълнително лицето ми. 
Като цяло двата продукта в комбинация се справят много добре с успокояването на кожата ми, като я оставят мека и гладка, а тена избистрен. 

Продуктът ми е предостаен от PR!

2 коментара:

I Love Your Comments!