Zara Heels | Temptations By Nina
сряда, 26 август 2015 г.

Zara Heels

Винаги съм имала афинитет към обувките на висок ток.
И сериалът Сексът и Градът ми дойде като гръм от ясно небе и по-точно Кари Брадшоу, която всекидневно показваше страхотни обувки и доста екстравагантни рокли, който са неизползваеми в ежедневието на повечето жени и понякога се иска смелост за презъдаването на някои от визиите й.

Високите обувки са красиви, придават изтънченост, подобряват стойката, оформят силуета, понякога скриват 2-3 кг., но това не означа, че са удобни и подходящи за целодневен дори и полудневен пешаходен маратон.
Няма как тънък ток на 9+ сантиметра да е удобен и знам, че краката ми много ме мразят когато реша да ги настана в такива обувки, но нали красотата изисква жертви!
Говорейки си на тема обувки няма как да не ви покажа моето най-ново попадение, а именно тези керамидени обувки от  Zara.

Главният виновник за тяхната покупка е моята приятелка, която разхождайки се из магазините фукусира точно този модел и решава да ме подразни като ми изпрати няколко тяхни снимки в Messenger с текст : "Намерих перфектните есенни обувки за теб, че и има твоя номер", последвалата реакция бе до колко часа работи магазинът в неделя. Разбирайте, че още същия ден 15 мин преди да затвори магазинът се оказах пред тях. Мисля, че останалата част от историята ви е ясна... Бих се радвала да ми споделите дали искате от време на време да включвам и такива постове в блога.

А вие какво мислите за обувките на висок ток?

п.с ако обувките ви харесват в  Zara има още два чифта и цената им е повече от чудесна!

2 коментара:

I Love Your Comments!