SVR Hydraliane Creme Legere | Temptations By Nina
неделя, 9 август 2015 г.

SVR Hydraliane Creme Legere

Много пъти сме си говорили за хидратацията и мисля да продължа с тази тема. 
Навън термометрите удрят 33-35С и тялото ни лесно може да се дехидратира ако не приемаме достатъчно количество вода. Мисля, че е безмислено да споменавам колко важна е водата за кожата и организма ни. Тя помага на кожата да изглежда по-свежа, да е по-еластична, по-здрава и дори ще ни помогне да забавим процеса на стараенето. 
В днешно време на пазара има много продукти, които ни обещават да хидратират кожата ни, но те в никакъв случай не мога да заместят водата!

Преди известно време от Laboratoires SVR добавиха нова хидратираща серия към продуктовия си каталог. Тя е разработена с физиоадаптирана вода, обогатена с магнезий, цинк и манган. Серията се състои от лек хидратира крем, интензивен хидратиращ крем и хидратиращ BB крем в два нюанса. 

Повече от месец използвам SVR Hydraliane Creme Legere  и бих го препоръчала на жените с нормална към комбинирана кожа. Именно защото е изключително лек продукт, който не утежнява и не омазнява кожата. 
Текстурата му е флуидна и при разнасянето се усеща като мек воал върху лицето, което първоначално ме наведе на мисълта, че ще утежни и омазни кожата ми, но след като се разнесе кремът попива веднага и не утежнява и не омазнява кожата. 
В последствие открих че SVR Hydraliane Creme Legere се справя страхотно и като база под ФДТ, което премахва една стъпка при гримирането. 
При разнасянето усещам едва доловим свеж аромат, който не е натрапчив и не дразни кожата. 
Може би много от вас са любопитни кога да очакват първите резултатите. 
При кремовете обикновено още при първото нанасяне се усеща действието, но видимият резултат се проявява след около 3 до 5 седмици. Именно това е причината да избягвам да пиша първи впечателния преди да използвам продукта достатъчно дълго за да мога да съм по-обективна. Разбира се, всяка кожа е различна и всяка кожа реагира различно на различните продукти. Важното е да намерите точния продукт за вашата кожа, особенно ако тя е проблематична. 
Не трябва да очакваме един продукт да премахне всичките ни проблеми като с вълшебна пръчица. Важното е да се грижим постоянно за кожата и да пием много вода ако искаме тя да изглежда и да се чувства добре.
Ефектът от  SVR Hydraliane Creme Legere  усетих още след първото нанасяне, но реално резултата видях след 3 седмична употреба. Кожата ми изглежда по-хидратирана, по-свежа и тенът ми по-бистър.

Продуктът ми е изпратен от PR!





Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!