Предизвиквам те!

От AVON ме предизвикаха да се включа в предизвикателството за един размер по-малко ( клик ). Дълго време обмислях дали да се включа и реших, че именно сега е моментът да се включа и да предизивкам и вас да свалим натрупаните зимни тлъстънки. 


Avon са разработили иновативна антицелулитна терапия Avon Solution Thermal-Active ( клик ), която дава възможност на дамите да постигнат един размер по-малко за 4 седмици. Терапията стяга кожата и се бори с целулита като затопля кожата и подобрява микроциркулацията. 
Тайната на термоактивния серум се съдържа в Л-карнитина, който спомага за изгаряне на мазнините в клетките. Avon Solutions termal-active моментално затопля кожата, като стимулира микроциркулацията, за да ускори процеса на усвояване на активните съставки. Също така подпомага по-бързото изгаряне на мазнините за по-стегнат вид. С нея могат да бъдат третирани проблемни области на корема, бедрата и седалищните части. Подходящ е за всякакъв вид кожа и се нанася след душ върху суха кожа. При чувствителна кожа, термоактивния серум се нанася 30 минути след душ за по-нежен загряващ ефект. Терапията постига още по-добър ефект при редовно ползване и в съчетание със здравословно хранене и спорт. За съжаление все още не открито средство което да действа при консумиране на мазни храни, тестени изделия и заседнал живот.
Ще започна предизвикателството от 28,03.2016г. и ще проверим резултатите на 28.04.2016г. Ще третирам проблемните ми зони с Avon Solutions termal-active, като ще го нанасям с масажора (клик). Ще се опитам да пия повече вода (миними 2 литрана ден), ще си изготвя подобаващ режим, който да мога лесно да спазвам по време на работа и ще включа тренировки по комбат и степ аеробика. Спазването на диета е много трудна задача, затова най-лесният начин е да изключите мазните храни и тестените изделия или поне да ги редуцирате до минимум. Най-лесно ще открием грешките си ако си водим тефтер какво хапване и така накрая на деня ще видиме грешките, който правим.
Друг лесен трик е да заместим олиото със зехтин в салатите, да готвим с кокосово масло, захарта да заменим с кленов сироп и бялото брашно с пълнозърнесто.  
Знам, че не всеки е готов да тръгне на фитнес и преди време бях открила доста интересни клипчета и при редовното трениране у дома наистина забелязах ефект. Редувах  Fat Burning Cardio ( клик ) и Aerobic Dance ( клик
В сайта на Avon ( клик ) също може да откриете лесни здравословни рецепти и готови диети, както и упражнения, които са лесно приложими у дома. 

На свой ред аз ви предизвиквам да свалим заедно един размер за 30 дни! Ще го направим ли?

*Промокод, който осигурява подарък – почистващ продукт за лице при поръчка над 40 лв. е 1SIZEDOWN


Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!