Revolution Beauty Planet The colour Pot in Peach Breeze и Blushed Cherry | Temptations By Nina
вторник, 24 май 2022 г.

Revolution Beauty Planet The colour Pot in Peach Breeze и Blushed Cherry

 Добро утро, 

Днес е събота, а часът е 10:08ч., станала съм още в 9 ч., защото трябваше да е доста напрегнат ден, но знаете, че понякога плановете се променят в последния момент и този ден не е изключение. Та вместо да бягам като луда днес с колата от място на място, се оказа, че целият ден е само за мен! Чудех се дали да не се обадя на някоя приятелка да пием кафе, но една голяма част са на почивка, другите знам, че са заети, само на две "моми" не знам плановете, но реших да си остана у дома и да се захвана с блога и евентуално с ютуб канала. През последните месеци, свободното ми време е много кът и когато го имам се опитвам да си оправя дома и да се видя с някоя приятелка. Да, Ви кажа истина е, че с напредването на възрастта, започвате да имате повече ангажименти и все по-малко време за себе си. 

Преди малко обявих в инстаграм, че ще се постарая да пускам по-често статии в блога на тема летни продукти, които са просто задължителни този сезон и няма смисъл да ги бавя във времето и да се окаже, че есента Ви говоря за слънцезащита ( макар, че тя се използва цялата година). 



И днес съм отново тук с два кремообразни ружа, които отново са мултифункционални, но са на марката Revolution Beauty от серията Planet.  Различното при тях е, че могат да се ползват на бузите, устните и дори на клепачите, макар, че аз лично никога не бих ги сложила на клепачите, най-малко ще ме дразни по-течната формула, а и съм сигурна, че ще се събират в гънките дори след поставена база. 

Ружовете идват в рециклирани стъклени бурканчета,  с рециклирани пластмасови капачета и пластмасов предпазител. Формулата им е доста по-кремообразна от стика на Douglas, разнасят се като магия. 




Как ги ползвам? Ползвам ги по два начина, първият е да бръкна вътре с абсолютно чиста четка, като никога не топвам мръсна четка, другият начин е да взема достатъчно количество с възглавничките на пръстите ми и да го поставя на ръката от където ще загребвам с четка или бюти блендър. Един съвет започнете с нанасянето на оскъдно количество за да не заприличате на клоун. 

Ружовете са обогатени с масло от шипка и екстракт от малини и обещават да хидратират кожата. Да Ви призная не съм забелязала да хидратират кожата ми. 

Трайността им бетонна на моята кожа и издържат добрите 9-10 часа, като първоначално цветът е лъскав, но след като изсъхне на кожата Ви се превръща в матов. 




Аз си избрах два цвята Peach Breeze - уникален прасковено-розов цвят, който придава страхотна свежест на лицето и цвят Blushed Cherry, който наподобява нюансът пепел от рози, който седи супер естествено и не се бие с другите цветове, които сте използвали на лицето Ви. 

За малко да забравя да спомена, че тези ружове са супер икономични, защото нанасяте супер малко количество.

Не веднъж съм казвала , че кремообразните ружове за мен са продукт "must haves" за топлите месеци, стоят супер естествено на кожата, няма пудрен ефект и ако и Вие обичате да носите по оскъден грим през летните жеги, то това е идеалния продукт за вас. 


Може да си поръчате ружовете от тук: клик 


Състав: BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, ETHYLHEXYL PALMITATE, SILICA, C20-40 ALCOHOLS, DIISOSTEARYL MALATE, TRIDECYL TRIMELLITATE, TOCOPHERYL ACETATE, ROSA CANINA FRUIT OIL, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, CARICA PAPAYA (PAPAYA) FRUIT EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LINALOOL, EUGENOL. [+/- MAY CONTAIN (PEUT CONTENIR): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 15850 (RED 6)].

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!