Предизвиквам те! | Temptations By Nina
понеделник, 28 март 2016 г.

Предизвиквам те!

От AVON ме предизвикаха да се включа в предизвикателството за един размер по-малко ( клик ). Дълго време обмислях дали да се включа и реших, че именно сега е моментът да се включа и да предизивкам и вас да свалим натрупаните зимни тлъстънки. 


Avon са разработили иновативна антицелулитна терапия Avon Solution Thermal-Active ( клик ), която дава възможност на дамите да постигнат един размер по-малко за 4 седмици. Терапията стяга кожата и се бори с целулита като затопля кожата и подобрява микроциркулацията. 
Тайната на термоактивния серум се съдържа в Л-карнитина, който спомага за изгаряне на мазнините в клетките. Avon Solutions termal-active моментално затопля кожата, като стимулира микроциркулацията, за да ускори процеса на усвояване на активните съставки. Също така подпомага по-бързото изгаряне на мазнините за по-стегнат вид. С нея могат да бъдат третирани проблемни области на корема, бедрата и седалищните части. Подходящ е за всякакъв вид кожа и се нанася след душ върху суха кожа. При чувствителна кожа, термоактивния серум се нанася 30 минути след душ за по-нежен загряващ ефект. Терапията постига още по-добър ефект при редовно ползване и в съчетание със здравословно хранене и спорт. За съжаление все още не открито средство което да действа при консумиране на мазни храни, тестени изделия и заседнал живот.
Ще започна предизвикателството от 28,03.2016г. и ще проверим резултатите на 28.04.2016г. Ще третирам проблемните ми зони с Avon Solutions termal-active, като ще го нанасям с масажора (клик). Ще се опитам да пия повече вода (миними 2 литрана ден), ще си изготвя подобаващ режим, който да мога лесно да спазвам по време на работа и ще включа тренировки по комбат и степ аеробика. Спазването на диета е много трудна задача, затова най-лесният начин е да изключите мазните храни и тестените изделия или поне да ги редуцирате до минимум. Най-лесно ще открием грешките си ако си водим тефтер какво хапване и така накрая на деня ще видиме грешките, който правим.
Друг лесен трик е да заместим олиото със зехтин в салатите, да готвим с кокосово масло, захарта да заменим с кленов сироп и бялото брашно с пълнозърнесто.  
Знам, че не всеки е готов да тръгне на фитнес и преди време бях открила доста интересни клипчета и при редовното трениране у дома наистина забелязах ефект. Редувах  Fat Burning Cardio ( клик ) и Aerobic Dance ( клик
В сайта на Avon ( клик ) също може да откриете лесни здравословни рецепти и готови диети, както и упражнения, които са лесно приложими у дома. 

На свой ред аз ви предизвиквам да свалим заедно един размер за 30 дни! Ще го направим ли?

*Промокод, който осигурява подарък – почистващ продукт за лице при поръчка над 40 лв. е 1SIZEDOWN


Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!