Manhattan Last & Shine It's Complicated | Temptations By Nina
четвъртък, 24 март 2016 г.

Manhattan Last & Shine It's Complicated

Времето навън е мразовито и нямах търпение да се прибера у дома, да си направя чаша топъл шоколад и да се настаня удобно на дивана завита с одеалце. В картинката липсва единсвено книжката, но днес реших, че вместо да четя Инструкции за животa на Джо Витале ще ви разкажа за петдесет нюанса синьо.


Харесвам синия цвят, но никога не бих могла да предложа, че ще си купя синя чанта, което ме изкара от зоната ми на комфорт и се влюбих в този цвят. 
Няколко дни след като се сдобих с чантата получих много красив синьо-зелен ( teal)  лак на Manhattan от серията Last & Shine. Лакът носи името It's Complicated (850 ) Наистина е трудно да опиша променящия му се цвят, който в зависимост от дрехите, които носите променя подтона си. Четката на лаковете от тази серия е плътна и широка, което прави нанасянето като детска игра, стига плочката ви на ноктите да не е много малка. 


Покривността е отлична и е необходим само един слои за да разкрие дълбокия си цвят, но по навик винаги поставям два. Тази серия на Manhattan обещава, че трайността на лака е около 10 дни, но нека бъдем реалисти. Трайността зависи от много фактори. Първияt и най-важен фактор е състоянието на ноктите, плочката дали е мазна, основата която сме положили, топ лака и разбира се дейностите , които извършваме. 


PR SAMPLE!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!