L'OREAL PROFESSIONNEL MYTHIC OIL | Temptations By Nina
събота, 26 март 2016 г.

L'OREAL PROFESSIONNEL MYTHIC OIL

Денят е прекрасен! Слънчевите лъчи са обляли София, заигравяйки се с листата на дърветата. Дали зимата реши да преотстъпи мястото си на Пролетта - силно се надявам.  
С първите пролетни лъчи е хубво да се погрижим за себе си, да свалим зимната обвивка и да се пробудим от зимния сън. Най-лесният начин да се пробудим от зимния сън и да захвърлим далеч юргана е да направим промяна. Ако следите блога ми сте минанали през стъпка едно ( клик ) и стъпка две  ( клик ). Не, промяната ви не свършва  тук, време е да сменим зимните лакове с нещо по-свежо, като аз заложих на пастелни тонове ( клик ). Хубаво е да преобразим грима си, като се заредим с по-свежи, а защо не и по-ярки червила ( клик). След като обвивката ни е готова, трябва да се погрим за нея и тук на помощ ми идва най-любимото ми олио за коса на L'OREAL PROFESSIONNEL MYTHIC OIL. Лореал имат голям избор от олия за коса в зависимост от типа на косата ви. 


Имат олио за всички типове коса, за непокорна коса, за боядисана коса и блестящо олио за коса и тяло. Опитът ми с тези олия е голям и съм ползвала всички разновидности и нито едно не ме е разочаровало. Новото при тях е опаковката и те не се предлагат вече в платмасова шишенце, а в тежка и луксозна стъклена бутилчица. Ароматът на продуктите от серията Митик Оил е великолепен, и се задържа дълго време в косата ви. Текстурата им без блястящото олио е изключително лека и не оставя косата мазна и лепкава, Моята коса изпива всяка капка от олиото, което я прави деликатно ароматизирана, блестяща и жива. 


Изпомпввам 2 до 3 помпички от олиото, разтривам го между ръцете си и разресвам косата с пръсти, като по този начин обвивам всеки косъм с чудодейната течност. Използвам олиото предимно на суха коса, но може да се ползва и на влажна дори е препоръчително. 
Днес ще ви покажа олиото за боядисана коса L'oreal Professionnel Mythic Oil Color Clow Oil. То е обогатено с масло от червена боровинка и ленено семе, което запазва цвета. Да си призная не съм забелязала дали олиото спомога за запазването на цвета ми. 


Пробвала съм много олия за коса от дрогерийните щандове до професионалните продукти за коса и Mythic Oil е най -доброто на пазара според моята коса. Друго олио което харесва е коприната на CHI, но тя трябва да се ползва внимателно за да не омазни косата, 

Ще се радвам да споделите с мен кое е вашето любимо олио за коса?


PR SAMPLE!

2 коментара:

I Love Your Comments!