Време е за ... промяна! | Temptations By Nina
неделя, 20 март 2016 г.

Време е за ... промяна!

Честита първа пролет!
През пролетта природата се обновява, а зашо не и ние с нея. Именно сега е моментът за дълго отлаганата промяна. Почистете дома си, добавете някой нов свеж елемент било това нова възглавничка за дивана, нова покривка за масата или хавлиена кърпа в свеж цвят. Промяната на дома е лесна задача спрямо промяната в стайлинга ни. Да, знам че пускате косата си няколко години, но нима няма да е по-добре да освежите дължините, а зашо не и да промените цвета на косата или ако не сте толкова смели то да придадете много леки преливащи кичури, които ще освежат цялостно визията ви без да променяте кардинално цвета на косата. 


Както ви бях споменала (клик) дълго време обмислях как да променя визията си. Макар да звучи лесно промяната не е лесна задача, защото трябва да имаме в предвид, че колкото и да ни харесва косата на ... то на мен едва ли би  ми седяла по същия начин. Колкото и да искам да съм в тон с тенденциите за 2016г., то едва ли бих могла да си позволя косата ми да е в розов или син отенък, едно на ръка, че косата ми не би могла да издържи на химичната процедурата  и друго на ръка, че работната ми сфера не ми позволява да се явя с розовеникава коса, колкото  и да ми се иска. 
Има няколко важни въпроса, които трябва да си зададем преди посещението ни при фризьор, а те са:
- в какво състояние е косата ми?
-този цвят отива ли на тена ми?
-лесно ли се поддържа?


След като си отговорих на тези въпроси, се запътих към Мърфи  и с Ева  обсъдихме идеята ми за промяната и какво очаквам като краен резултат. Едно от нещата на които държах е минималното увреждане, освежаване и раздвижване. Разбира се, част от идеите ми отпаднаха, една от причините беше трудната поддръжка, а другата неименуемото увреждане на косъма. Решихме да боядисаме корените  с кафява боя с много лек червеникав отенък и да направим ярки кичури в два тона, които се преливат един в друг. Резултатът надмина очакванията ми! 


Когато има изсветляване е неминуема то да не се отрази дори минимално на косата и за да запазя добрия й външен вид Ева ми "предписа" да използвам шампоана на *Kerastase от серията *Chronologiste, маската на *Kerastase от серията *Therapiste, която да редувам с маската на *Chronologiste и *Kerastase Elexir Ultimate като грижа без отмиване. 
Ползвала съм и двете серии и впечатленията ми за тях са повече от добри. Когато усещам косата си безжизнена и увредена залагам на Kerastase Thеrapiste, която мигновено подхранва и хидратира косъма, като го прави по устойчив. Резултатът от Therapiste обичам да поддържам със серията Chronologiste, която подхранва и хидратира косата ми без да я утежнява.

Планувате ли пролетни промени и какви са те? 


PR Sample!

1 коментар:

I Love Your Comments!