Tangle Teezer

Нали знаете онова неприятно чувство, когато косата ние заплетена и с всеки опит да я разрешим, тя се оплита все повече или просто не можем да пробием през възелчетата. 


За съжаление и моята коса има неприятният навик да се оплита докато спя и понякoга сутрин е истинско чудо ако успея да я среша. Затова от няколко години посягам към така известните силиконови четки. Пробвала съм четките на Tangle Teezer и Dessata
Макар двете четки да изглеждат идентично, фаворит ми е четката на Tangle Teezer. Използвах я в рамките на една година, но наскоро зъбците и се изкривиха и тя вече трудно се справяше с основния ми проблем. Като експериментатор реших да купя четката на Dessata, която всъщност не е никак лоша, но не може да се сравнява с по-голямия си събрат. 
Много е важно, когато купуваме един продукт да не очакваме от него чудеса! Tangle Teezer-ът успява да разплете косата ми с минимално скубане и повреждане, чудесен е дори и за мокро ресане и не пречупва косъма.
С радост искам да ви споделя, че четаката на Tangle Teezer  вече е налична в каталозите на Avon и до 30.09.2015г се предлага на промоционална цена от 24.90лв.

Продуктът ми е изпратен от PR!

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!