Лосиони за под душа

Времето минава толкова  неусетно и месец Септември вече е тук. Макар да не е нова година си обещах да бъда малко по-организирана, тъй като в последно време определено съм се отпуснала и организацията ми остана на заден план. Признавам, че си предначертах много амбициозен план за този месец и се надявам да успея да го изпълня. 

През последните дни се замислих, кой е продуктът, който постоянно се намира на козметичното ми рафтче. В заключението си стигнах, че това е  Nivea In Shower /  Balea Dusch Soft-Oil Balsam.  Ползвам лосионите за под душ вече повече от година ако не и две и не бих ги заменила за нищо на света. Много от вас ще кажат, че не са достатъчно хидратиращи/подхранващи, че оставят неприятен мазен филм върху кожата... Но аз не бих могла да си представя живот си без тях ( иронично ). 
Харесвам този тип продукти, защото са много лесни за употреба, не се налага да изчаквам да попият и всичко става под душа. За мен и моята кожа се справят отлично, хидратират/подхранват кожата ми достатъчно за  през деня, през по-топлите дни не създават сауна ефект и разбира се не на последно място ми спестяват ценни минутки сутрин. Ако и вие обичате да ползвате бутона snooze до последно ме разбирате :)
От двете фирми са разработили няколко формули с различни аромати и ефекти с които целят да задоволят всеки потребител, от тези с по-суха кожа до любителите на ароматите. 
Ползвала съм голяма част от асортимента на двете марки и определено имам няколко любимеца, но и отчитам, че в полезрението ми наскоро се появи Nivea In Shower Firming Q10, който ще бъде следващата ми покупка. 

Какво е мнението ви за този тип продукти ?

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!