Veet Easy Wax Giveaway | Temptations By Nina
вторник, 3 юни 2014 г.

Veet Easy Wax Giveaway

Здравейте момичета,

Изключително съм благодарна на екипа на Veet (цък), че ми дадоха възможността да зарадвам няколко от вас. Всъщност печелившите ще са 3 от вас! Условията на играта ще видите в края на публикацията!

Случвало ли ви се е времето да ви изненада и да се окажете неподготвена да сложите пленителните си шорти или новата поличка! Не се безпокойте на всички ни се е случвало поне един път! Обзалагам се, че всички искаме краката на Жизел, но за съжаление не всички имаме нейните гени. Но пък в 21 век вече можем и ние да имаме красиви и гладки крака и тук на помощ ни идват всякакви методи: депилатоари, самобръсначки и прочие. За съжаление ефектът от тези методи, не е траен. Ако искаме да имаме гладки крака за дълго, то тогава ние необходима кола-маска.
Опитвала съм какви ли не лентички с кола маска, но резултатът никога не е бил като след професионална кола маска, а тя не е никак евтина. Но ето, че от Veet решиха да ни зарадвам с комплект за домашна топла маска, досущ като в салоните за красота. Питате се дали ефектът е същия? Аз все още не зная, но съвсем скоро ще разбера и ще ви информирам в отделна публикация.
Не звучи ли малко несериозно да ви оставям в такава дилема! Да, така е и затова взех, че разпитах няколко приятелки и ето, че намерих една, която е пробвала и ползва системата за топла кола маска на Veet. Думите и бяха, че е очарована от системата и никога не е предплагала, че някога ще може да си прави сама кола маска и резултът да е почти идентичен като този в салоните за красота.

Нека ви споделя и какво Veet казва по въпроса.
Veet Easy Wax – система за топла кола маска
Перфектни резултати у дома!

Случвало ли ви се е приятелките ви да ви направят изненада и да резервират ден за глезене в СПА център? Случвало ли ви се е приятелите да ви съобщят, че още утре тръгвате за морето? Или пък нямате време да резервирате час за козметик, но искате професионални резултати, които ще направят кожата ви гладка за по-дълго време?
 Без значение от ситуацията, сега имате перфектния продукт за неочаквани ситуации.
Veet EasyWax™ електрическа система за топла кола маска е лесна за употреба и осигурява резултати като след професионален козметик. Изработена със същите съставки, както и восъка в салоните за красота, премахва късите косъмчета от корена, а кожата е гладка в продължение на до 4 седмици. Формулата съдържа съставки, подходящи за всеки тип кожа и може да се използва дори за чувствителна кожа.
Новият комплект предлага 3 основни предимства: перфектна температура за кожата, за вашия комфорт, чисто и равномерно нанасяне на идеален слой, за да покрие дори и най-късите косъмчета и накрая, но не на последно място перфекти резултати без да оставяте бъркотия след себе си.
 Veet Easy Wax комплектът включва Самонагряващо устройство с капачка, Поставка за устройството, Електрически кабел, Пълнител восъчна полка 50 мл за употреба върху ръце и крака, 12 ленти и 4 влажни кърпички Veet за финално почистване. Това е всичко, от което се нуждаете за професионална кола маска, наслаждавайки се на комфорт и уединение.
За да задоволим всички нужди, тази година пуснахме на пазара и Veet Easy Wax малък  roll-on пълнител за бикини зона и подмишници
Veet Easy Wax серията включва: Veet Easy Wax система, пълнител за крака и ръце и специален roll on пълнител за бикини зона и подмишници.
Кола маската с Veet Easy Wax е прост и ефективен процес, осигуряващ високо ниво и условия на хигиена и професионални резултати у дома.
Сега директно към играта! 

За да участвате и да имате шанса да спечелите един от 3-те Veet Easy Wax системи, трябва да попълните формуляра по-долу.


Важно: Играта е отворена само на територията на България!
Ще приемам отговорите до 23:59 часа на 09.06.14г. Победителките ще бъдат избрани на лотариен принцип и ще бъдат обявени на 10.06.14г. 

 Успех на всички !


                         


15 коментара:

  1. Ухуу страхотен гив. Една приятелка има такава система за кола маска и става супер лесно и готино,пък и го правиш когато на теб ти е удобно или имаш време дори в 2ч през нощта. Аз все още не мога да се наканя да си взема такава джаджа :D
    Btw само формата ли трябва да попълним за да се включим в giveaway-a?

    ОтговорИзтриване
  2. Цената на пълнителите за Вийт са убийствено скъпи около 18лв. и са само за техните отоплители, а един обикновен пълнител е 3лв.Отоплители за кола маска се продават и на други фирми.Не се подлъгвайте по марката. Ще ви излезе солено.

    ОтговорИзтриване
  3. Надявам се че не е проблем да съм те лайкнала не от личния, а от ФБ профила на блога ми. Просто така ми е по-лесно следенето :P

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасен гив, много подходящ за лятото :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че ти харесва и благодаря на Veet за помоща:)
      Успех!

      Изтриване
  5. Бихте ли проверили...успях ли да се включа в играта? Мерси! Поздравления за страхотната игра!

    ОтговорИзтриване
  6. Отговори
    1. Здравейте, Ивета,
      вашето име фигурира и имате 15 точки.
      Успех!

      Изтриване

I Love Your Comments!