New Goodies | Temptations By Nina
неделя, 15 юни 2014 г.

New Goodies

Днес е неделя и е ден за................
Да, за новите ми покупки! Реално погледнато покупките ми са вече стари, на цели две седмици, но чак сега намирам време да ги споделя
Спомените около покупките ми не са съвсем пресни, но ще се постарая да си припомня чуството, което ме накара да ги купя.

Ако следите блога ми знаете, че преди месец и нещо закупих Philips Visa Pure, който използвах с мостра на  измиващ крем на Шисейдо. Мострата ми свърши и дойде време да си намеря нов измиващ крем. Много се двоумях какъв измиващ крем да си взема и накрая се спрях на Elizabeth Arden Ceramide Purifying Cream ( наличен е в Енцо). Използвам крема повече от две седмици и до този момент мога да кажа, че се справя добре с  почистването на лицето ми, но няма да повторя покупката ( очаквайте скоро ревю).

След като ми беше изпратена информацията за новия ББ крем на Garnier, нямаше как да не го закупя. Новият BB Pure Active cream е нов революционен продукт специално разработен за мазна и проблемна кожа. До този момент съм пробвал всички ББ-кремове на Garnier и този определено ми е любим ( очаквайте скоро ревю).

Преди няколко седмици в офиса ми пристигна изненадващ пакет пълен с козметични изкушения от Avene. В пакета се спотайваха: Avene After Sun Repair Lotion, Avene Hydrating Serum, Avene Thermal Spring Water и една страхотна плажна чанта. До този момент съм ползвала само хидратиращия серум и на първо четене мога да кажа, че много ми харесва. За термалната вода е излишно да пиша, но ако все пак сте пропуснали публикацията за нея, то незабавно кликнете тук.

В последно време преоткрих страста си в каталожните поръчки и тъй като около мен има каталози само на Ейвън ,Евънците са потърпевшите. 
От много време исках да пробвам какаовата сериа на Avon и ето, че моментът настъпи и си взех: Cocoa Butter Revitalising Moisture Hand Cream и Cocoa Butter Rejuvenating Moisture Body Butter. Все още не съм ги пробвала и затова не мога да споделя никакви отзиви. 

Ако помните ето този пост, то знаете, че ми остана само още един спрей, който  не притежавам, но ето, че вече колекцията е пълна и Avon Romantic Spray е вече в ръцете ми. 

Може би забелязвате, че в последно време купувам много кремове за ръце, това е защото през лятото ръцете ми се изсушават безумно много. Новото ми попълнение е Avon Conditioning  Hand Cream. Кремчето мирише страхотно, попива сравнително бързо и се справя с хидратацията. След него ръцете са ми мекички и деликатно ароматизирани.

Последното ми попълнение от към лакове са новите лакове на Avon с гел финиш. Избрах си цветовете: Fabulous и Candy Apple. Много скоро ще ги покажа и на ноктите си.

След като успях да събера поръчка на стойност над 20 лв реших, че задължително ще се поглезя с нов бял часовник, който беше на промоционална цена от 20 лв при покупка на продукти на стойност 20лв. 

Сигурно помните, че миналата седмица раздавах награди предоставени от Veet. Разбира се,  имаше и един комплект за мен, за който ще пиша много скоро.

Какво си купихте последно?


15 коментара:

  1. Avon крема за ръце с лотос и какао е просто страхотен. Тези дни писах ревю за него, определено и на мен ми допада! :)
    Честити придобивки!

    ОтговорИзтриване
  2. Нямам търпение за ревюто но бб крема на Garnier, рекламата му е обещаваща дано да си заслужава :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Със сигурност си заслужава!! Ще гледам до края на седмицата да направя ревюто ( снимките са готови само текста остана).

      Изтриване
  3. Javi utiske za taj Avene Hydrance serum, bas me privlaci. :-) Imam te Avon cocao kreme, mmm, savrseno mirisu. :-)

    ОтговорИзтриване
  4. Много хубави придобивки!
    И трите продукта на Авен ги харесвам страшно много! Особено възстановяващия крем за след слънце, използвах го миналата година ще го взема отново и тази! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Обожавам ти тези постове. Сякаш аз пазарувам, като ги гледам ;) Честити! последно си купих две четки на Ecotools и най-накрая обнових летния гардероб.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Гардеробът показан ли е в пост или видео :P
      И на мен този тип публикации са ми любими за четене и писане, но отнемат страшно много време :(

      Изтриване
    2. Да, ама са зарибяващи ;)) Имам предвид, като страничен наблюдател, когато по едно време зачестиха ме засърбяха доста ръцете за обиколки на магазини :)
      Не, не съм още. Търся си някой да ме снима :) Скоро, надявам се!

      Изтриване
  6. Сладурка, все по едно часовниче си поръчва : ) страхотни неща

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хи хи хи
      Сега съм си харесала едни ярки неонови часовници в ибей :P

      Изтриване
  7. И аз нямам търпение за ревюто на BB крема. И за кола-маската също.. аз лично ползвам от редовните и ще ми е много интересно да видя дали тази е по-заслужаваща си. :)
    Страхотни нещица си си взела! Да са ти честити, макар и малко на патерици. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси,
      Системата за кола маска я пробвах и определено е добра, за съжаление от пълнитела за бикини зона не съм много доволна, но и аз съм си шубе, така, че сигурно проблeмът е в мен, а не в пълнителя :D
      A BB-то е повече от страхотно, тези дни ще пиша за него ;)

      Изтриване

I Love Your Comments!