Revlon Parfumerie China Flower | Temptations By Nina
четвъртък, 12 юни 2014 г.

Revlon Parfumerie China Flower

I have been wanting to try the Revlon Parfumerie collection for a while now so when I saw a few of them in drugstore I bought immediately one polish. Now I have to admit that the only reason I wanted to try this collection was the bottle. It is just too cute!
China Flower is a hot red polish.The scent is a lovely soft floral.

Не знак как е при вас, но аз лесно мога да бъда привлечена от външния вид на даден продукт. Обикновено когато купувам нещо независимо дали е козметика, техника, дрехи, мебели... не гледам спецификата, дали е удобно ...а дизайна/външния вид. Казано накратко купувам с очите си, а не с разума.
Така се случи и с Revlon Parfumerie China Flower.
Дори обмислям да закупя цялата налична колекция, само заради шишенцата "ах тези шишенца", които да поставя на видно място, просто да красят стаята.
China Flower е класически червен цвят. Няма жена, на която да не и стои добре този така добре познат цвят. Да, това е онзи червен цвят с които бабите ни са се лакирали преди да поставят фамозните си тоалети отивайки на опера или театър. 
Цветът е с точната доза червен пигмент, без да е прекалено тъмен, прекалено светъл или пък прекалено крещящ. 
Различното в този лак е, че като изсъхне може да доловите леки ароматни нотки. В China Flower се долавят розови нотки, които не са натрапчиви, а просто придават деликатен и нежен аромат на ръцете ви.

4 коментара:

I Love Your Comments!