EUCERIN HYALURON-FILLER VITAMIN C | Temptations By Nina
събота, 5 октомври 2019 г.

EUCERIN HYALURON-FILLER VITAMIN C


Отдавна не бях имала цяла събота само за себе си и реших да отпразнувам днешния ден с чаша лате макиато със сметана поръсена с трохички черен шоколад. Обичам есента, обичам лежерните сутрини, когато не се налага да бързам и мога да се отдам на приятното нищоправене. 


Всички ние в даден момент от живота ни сме изпитвали нежеланите ефекти на времето върху кожата на лицето си. Всеки ден се борим да предотвратим появата на бръчките и отпуснатата кожа, купуваме какви ли не козметични продукти препоръчани от приятелки, познати, консултанти в магазинната мрежа, реклами... Един от основните проблеми при покупката на козметичен продукт е, че забравяме да вземем в предвид, индивидуалността на кожата ни, нейните проблеми, нейното моментно състояние, дори и начина ни на живот ( стрес, вредни навици, дехидратация ...) Стресът и замърсяването в градовете, често водят до преждевременно стареене на кожата, а нашата задача е да намерим подходящите продукти да спрем това влияние.
Но днес съм поканена, за да Ви споделя за впечатленията ми относно бустера на EUCERIN HYALURON-FILLER VITAMIN C (клик) .


Първото нещо, което веднага грабна интереса ми е опаковката на продукта.
Шишенце в което идва бустера се състои от две части, горната част съдържа 10% чист Витамин С под формата на фино смлян прах, а в долната част – емулсия масло във вода (хиалуронова киселина и Ликохалкон А). По-този начина формулата на Витамин С се запазва по-дълго време и след освобождаването му годността на получената смес е с трайност 21 дни. Непрозрачната опаковка изолира сместа от светлина и досег с въздуха и по този начин запазва свойствата на Витамин С. По-този начин кожата ни се възползва от пълния потенциал на Витамин С по време на целия курс на прилагане на серума.
Освен че се бори успешно със свободните радикали, витамин С подпомага и синтеза на колаген, което означава по-стегната и млада кожа, освежава и изравнява тена.
Освобождаването на Витамин С става, чрез натискане на бутона отдолу и разклащането му, за да могат да се смесят всички съставки.
Раз, два, три и воала, вашият бустер е активиран за ползване.

Използвам EUCERIN HYALURON-FILLER VITAMIN C всяка сутрин в продължение на 8 дни и мога да кажа, че забелязвам, че кожата ми е по-свежа и тена ми е по-равномерен. Също така усещам, че последващата ми грижа ( дневният крем, който ползвам от почти два месеца) се абсорбира по-добре и ефектът е доста по-осезаем.
Консистенцията му е лека и обгръща кожата с нежен воал, който попива изключително бързо.
Единствено не ми допада ароматът му, който е доста специфичен, но добрата новина е, че след няколко секунди изчезва. 
EUCERIN HYALURON-FILLER VITAMIN C се предлага в две опаковки, едната е единично шишенце (8мл),  което стига за 7-10 дни в зависимост от количеството, което използвате ( на мен ще ми стигне за 9 дни), а другата опаковка съдържа 3 шишенца ( 3х8мл). Терапията може да се използва постоянно, но лично за себе си ще предпочета да я ползвам всеки месец през есента и зимата с курс от 7-10 дни.  


Не трябва да забравяме, че HYALURON-FILLER VITAMIN C BOOSTER е допълваща грижа, и след него е хубаво да нанасяме хидратиращ крем. Задължителна е и употребата на слънцезащитни продукти по време на прилагането на бустера с Витамин С, както и седмица след приключване на курса, защото кожата е чувствителна спрямо слънчевите лъчи.

*PRSAMPLE

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!

Latest pins