EUCERIN HYALURON-FILLER VITAMIN C | Temptations By Nina
събота, 5 октомври 2019 г.

EUCERIN HYALURON-FILLER VITAMIN C


Отдавна не бях имала цяла събота само за себе си и реших да отпразнувам днешния ден с чаша лате макиато със сметана поръсена с трохички черен шоколад. Обичам есента, обичам лежерните сутрини, когато не се налага да бързам и мога да се отдам на приятното нищоправене. 


Всички ние в даден момент от живота ни сме изпитвали нежеланите ефекти на времето върху кожата на лицето си. Всеки ден се борим да предотвратим появата на бръчките и отпуснатата кожа, купуваме какви ли не козметични продукти препоръчани от приятелки, познати, консултанти в магазинната мрежа, реклами... Един от основните проблеми при покупката на козметичен продукт е, че забравяме да вземем в предвид, индивидуалността на кожата ни, нейните проблеми, нейното моментно състояние, дори и начина ни на живот ( стрес, вредни навици, дехидратация ...) Стресът и замърсяването в градовете, често водят до преждевременно стареене на кожата, а нашата задача е да намерим подходящите продукти да спрем това влияние.
Но днес съм поканена, за да Ви споделя за впечатленията ми относно бустера на EUCERIN HYALURON-FILLER VITAMIN C (клик) .


Първото нещо, което веднага грабна интереса ми е опаковката на продукта.
Шишенце в което идва бустера се състои от две части, горната част съдържа 10% чист Витамин С под формата на фино смлян прах, а в долната част – емулсия масло във вода (хиалуронова киселина и Ликохалкон А). По-този начина формулата на Витамин С се запазва по-дълго време и след освобождаването му годността на получената смес е с трайност 21 дни. Непрозрачната опаковка изолира сместа от светлина и досег с въздуха и по този начин запазва свойствата на Витамин С. По-този начин кожата ни се възползва от пълния потенциал на Витамин С по време на целия курс на прилагане на серума.
Освен че се бори успешно със свободните радикали, витамин С подпомага и синтеза на колаген, което означава по-стегната и млада кожа, освежава и изравнява тена.
Освобождаването на Витамин С става, чрез натискане на бутона отдолу и разклащането му, за да могат да се смесят всички съставки.
Раз, два, три и воала, вашият бустер е активиран за ползване.

Използвам EUCERIN HYALURON-FILLER VITAMIN C всяка сутрин в продължение на 8 дни и мога да кажа, че забелязвам, че кожата ми е по-свежа и тена ми е по-равномерен. Също така усещам, че последващата ми грижа ( дневният крем, който ползвам от почти два месеца) се абсорбира по-добре и ефектът е доста по-осезаем.
Консистенцията му е лека и обгръща кожата с нежен воал, който попива изключително бързо.
Единствено не ми допада ароматът му, който е доста специфичен, но добрата новина е, че след няколко секунди изчезва. 
EUCERIN HYALURON-FILLER VITAMIN C се предлага в две опаковки, едната е единично шишенце (8мл),  което стига за 7-10 дни в зависимост от количеството, което използвате ( на мен ще ми стигне за 9 дни), а другата опаковка съдържа 3 шишенца ( 3х8мл). Терапията може да се използва постоянно, но лично за себе си ще предпочета да я ползвам всеки месец през есента и зимата с курс от 7-10 дни.  


Не трябва да забравяме, че HYALURON-FILLER VITAMIN C BOOSTER е допълваща грижа, и след него е хубаво да нанасяме хидратиращ крем. Задължителна е и употребата на слънцезащитни продукти по време на прилагането на бустера с Витамин С, както и седмица след приключване на курса, защото кожата е чувствителна спрямо слънчевите лъчи.

*PRSAMPLE

1 коментар:

  1. Video Game Development - youtube.com/embed/7m8k_a4_k_a4_k_a4_k_a4_k-a4_k-a4_k-a4_k
    video game development. videos, game development, content development. Video game development. Video game development. Video game development. Video game youtube mp3 development. Video game development. Video game development. Video game development. Video game development. Video game development. Video game development. Video game development. Video game development. Video game development. Video game development. Video game development. Video game development. Video game development. Video game development. Video game development. Video game development. Video game development. Video game development. Video game development. Video

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!