REVLON PHOTOREADY CANDID COLLECTION | Temptations By Nina
събота, 19 октомври 2019 г.

REVLON PHOTOREADY CANDID COLLECTION

Нямам търпение тази седмица да свърши, защото всичките ми планове се сгромолясват с гръм и трясък. Двата ми фотоапарата отказаха, единия с който снимам видеа на тема нови/изразходвани продукти започна да снима с петна, после взимам малката влогърска камера с идеята да снимам нов влог и хоп изненада не иска да чете картите с памет имам и още куп примери за тази седмица, но да загърбим неприятностите и да се порадваме на чудесното време навън. 
През по-хладните месеци отново се завръщам към страстта ми към грима, защото времето е по-приятно и не чувствам как се задушавам от нанесения ФДТ и последващите продукти. И днес искам да си поговорим за сравнително новата серия на REVLON CANDID за нашия пазар. 

Интересното при тази серия е че тя обещава да ни предпази от вредното влияние на синята светлина ( която излъчват така любимите ни смарт устройства, лаптопи, телевизори,...), да ни предпази от градските замърсявания и да се грижи за кожата ни, защото е обогатена с витамин Е и антиоксиданти. Звучи чудесно, нали? Но дали продуктите прилягат добре на кожата, дали са трайни и дали можем да разчитаме на тях през целия ден... това са част от въпросите, които са  много важни за нас работещите жени. 

Серията нa REVLON CANDID съдържа три продукта и те са: фон дьо тен, коректор и пудра. 

Фон дьо тенът идва в малка тубичка (22мл.) с помпа и е много удобен за ползване, но може би и леко непрактичен, защото не знам дали ще успея да го изхабя до край без да се налага да срязвам опаковката. Консистенцията му е кремообразна, а покритието леко към средно. Ако имате много несъвършенства може би ще се наложи да ползвате коректор за да ги покриете напълно. Що се касае леки зачервявания и лека пигментация те ще бъдат прикрити без необходимостта от коректор. ФДТ седи изключително естествено на лицето без да го прави супер матирано или сияйно. Трайността на моята кожа е около 10 часа, като понякога има леко изтриване в зоната около носа в зависимост дали Т-зоната ми се е омазнила. Може би на мазни кожи в Т-зоната не би бил много траен, а ако сте с много суха кожа бих Ви посъветвала добре да хидратирате кожата си преди този ФДТ. 


Коректорът идва също в удобна тубичка с апликатор за нанасяне. Покритието му е леко и по-скоро освежа зоната под очите, отколкото да скрие тъмните кръгове. Когато поставя сетинг пудра не забелязвам да се врязва в бръчиците ми в тази зона, които имам в изобилие. Издържа цял ден без да се изтрие.

В България пудрата от серията CANDID се предлага само в един цвят, който не е подходящ ако имате порцеланово бяла кожа. Пудрата е финно смляна и идва в удобна опаковка, която не пропуска прашинките. Финишът е естествен и в никакъв случай не остава пудрен ефект върху кожата. 





PR SAMPLE!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!