FABERLIC Beauty Lab Charcoal Detox Mask | Temptations By Nina
неделя, 3 ноември 2019 г.

FABERLIC Beauty Lab Charcoal Detox Mask

Стрес, умора, недостиг на сън, замърсявания, това е само част от нещата с които се борим всеки ден. Всички тези фактори неминуемо се отразяват на кожата ни, тя губи блясъка си, еластичността и ни прави да изглеждаме уморени, а това е нещото, което не искаме. Искаме кожата ни да е свежа, без финни линии и повехнал тен и тук на помощ ни идва бялата козметика, разбира се и правилното хранене и пиенето на течности. 
Преди малко повече от месец си купих една маска за лице от която не очаквах, кой знае какъв ефект, просто ми беше любопитно да пробвам нещо на марката и хоп изненада открих един чудесен продукт. 


Днес ще си говорим за "чудодейната" маска на FABERLIC, а именно Beauty Lab Charcoal Detox Mask. Първото нещо, което грабна погледа ми е наситеният черен цвят, сякаш сте сложили мазут на лицето си, но този "мазут" се изчиства за секунди с помощта на малко топла вода. Маската обещава да освежи уморената ни кожа за само 15 минути, като междувременно ще я избави от токсините и деликатно ще почисти повърхностния слой на епидермиса.  И аз съм абсолютно съгласна с това, само не мога да потвърдя дали наистина ни избавя от токсините. 
Маската почиства деликатно повърхностния слой на кожата, без да я изсушава. След нея освен че усещам, но и забелязвам, че кожата ми изглежда много по-свежа и съм готова да "покорявам" градската "джунгла"


Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!