Nivea Soothing Cleansing oil | Temptations By Nina
неделя, 17 ноември 2019 г.

Nivea Soothing Cleansing oil

Понякога плановете се променят в последния момент и днес беше точно такъв ден. Сутринта трябваше да имам делова среща, но в последния момент се отложи, което всъщност много ме зарадва, защото успях да направя снимки за този пост и ето ме вече над лаптопа пишейки за един нов продукт на пазара и разсейвайки се с Шани, ех това пуФкаво лошо коте...
Преди няколко седмици Nivea, лансираха нов продукт в продуктовата им гама, а именно почистващи олия. Още щом видях първите снимки в немския профил на Nivea, нямах търпение да видя продуктите у нас и разбира се веднага си купих едно от тях. 
Спрях се на почистващото олио за чувствителна кожа обогатено с гроздови семена и без аромат. 


Преди да Ви разкажа за този продукт искам да вмъкна, че ако решите да използвате този начин на почистване на грима Ви е много важно да използвате и още един продукт, който ще премахне остатъците от олиото върху кожата Ви. Този метод е много ефикасен, защото разтапя грима от лицето и миглите Ви, но често остават минимални "мазни" участъци, който се почистващ с последващ продукт. 
При първото ми ползване на олиото на Nivea забелязах, че не се справя много добре с почистването на спиралата ми и се налага да ползвам друг продукт за отстраняването й, останалата част от грима пада много бързо. Олиото не е тежко и при допир с водата консистенцията се променя и придобива млечен цвят.
След олиото не усещам кожата си опъната и скърцаща ( мразя това чувство).


Какво ми харесва в Nivea Soothing Cleansing oil:
- почиства добре грима
- формулата му не е тежка/неприятна
- няма аромат
- кожата ми след него е свежа и гладка
- не люти на очите ми

Какво не ми харесва в Nivea Soothing Cleansing oil:
- не премахва спирала 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!