Опитът ми с различните диети | Temptations By Nina
неделя, 3 юли 2016 г.

Опитът ми с различните диети

В началото на детството ми съм била слабо дето, но всичко се преобръща, когато майка ми решава да се завърне в България и ме оставя в ръцете на баба ми. Както знаете всички баби са известни с това, че обичат да "угояват" внучетата си. Все още помня вкуса на Sanostol-а, който изпивах в промишлени количества, докато не се закръглих и баба ми успя да се успокои, че вече съм здрава...
Разбира се в живота ми е имало етапи на сваляне на килограми и на качаване. Забелязала съм, че качвам килограми, когато съм под стрес, а такива ситуации е имало доста в живота ми. Няколко пъти сме се местили в различни държави и при всяко местене качвах килограми, след което пристъпвах към не толкова здравословни диети... Намирах се в един омагьосан кръг от който не успявах да избягам.


Дюкан
Преди около 6 години започнах режима на д-р Пиер Дюкан, който към днешна дата ми се струва пълна лудост. В рамките на над 5 месеца ядях предимно месо, лишавайки организма си от плодове, както и от много други полезни вещества. Резултът, който получих след 5 месеца беше завиден, бях свалила над 17кг., но в момента в който започнах да добавям различна храна от месо, което намразих и не докосвах в рамките на няколко години, започнах леко по-леко да възвръщам свалените килограми, въпреки редовните ми тренировките. След малко повече от година не само, че бях възвърнала тези 17 кг, но бях добавила още 5кг.

Плодова Диета 
Започнах режима на д-р Емилова в домашни условия. Спазвах стриктно всяка една стъпка около 8-9 дни за които смъкнах 7 килограма и които възвърнах за има няма два месеца въпреки , че хапвах предимно салати и плодове. 
Venus Legacy
Опитът ми с Venus Legacy (клик)  беше много положителен и 7 месеца след процедурите нямам качен дори сантиметър в зоните, които третирах. Процедурите бяха повече от успешни, но за да постигна резултата, който искам щяха да ми бъдат необходими големи средства, защото трябваше да третирам доста зони и това е причината, която ме възпира да продължа с процедурата. 
Собствен режим
Реших, че повече няма да спазвам стриктни диети и започнах да спазвам свой собствен режим, който не усещах, като диета. Килограмите се топяха до момента в който преживях една много стресова ситуация от която все още се опитвам да се отърся. В резултат от нея качих безумно много килограми и се сдобих със завидно количество бяла коса. До този момент никога не съм качвала толкова много килограми. 
След много безуспешни опити за смъкването им стигнах до там да си направя куп хормонални изследвания. За съжаление се оказа, че организма ми произвежда много над допустимите граници инсулин и това е една от причините за натрупването на излишните килограми и вече трудното им сваляне. 
Започнах да приемам медикаменти, които не  ми влияеха добре, постояно ми се гадеше, спеше ми се и бях неадекватна. След малко повече от седмица прекъснах лечението, което ми беше предзначено. 
Започнах отново да спазвам собтвения си режим, който преставлява: повече плодове, повече зеленчуци ( предимно салата) овкусени със зехтин, месо на скара или грил тиган и много рядко сладки изкушения и то под формата на сладолед или черен шоколад. С костенурски темпове започнах да смъквам килограми, добавих и тренитовъчен режим. Всичко беше прекрасно, но майка ми реши да ми дойде на гости и се поотпуснах  започвайки да хапвам манджички ( все пак тя е страхотен  кулинар) в крайна сметка за престоя и от 2 месеца възвърнах само 2 килограма. 


След като останах отново сама, първото нещо беше да изчистя хладилника и шкафовете от вредни храни и да го презаредя отново. Именно когато започвах да зареждам хладилника с мен се свързаха от Slimcut  и ми предложиха да изпробвам тяната пограма. Разбира се, че се съгласих. Причината поради, която се съгласих е, че те не обявяват техните продукти като панацея за отслабване, а като средство за подпомагане му. Продуктовата им гама съдържа 4 продукта:
- DietStar - намалява абсорбацията на мазнини, спомага за намаляването на телесното тегло и подпомага храносмилането. Повече за него може да прочетете, като последвате линка и кликнете тук
- Drainer Drink - регулира количеството излишна вода, участва в пречистването на организма и помага за контрол на теглото. Повече за него може да прочетете, като последвате линка и кликнете тук. 
- Fat Burner Drink - подобрява метаболизма на мазнините, намалява калорийния прием и повишава енергията. Повече за него може да прочетете, като последвате линка и кликнете тук.
- Weight Management - помога за поддържането на теглото, ускорява метаболизма и повишава енергията. Повече за него може да прочетете като последвате линка и кликнете тук. 
Както виждате програмата на Slimcut е доста добре обмислена и съдържа всички необходими стъпки, за да подпомогнем намаляването на телесното тегло. Харесва ми това, че в програмата има дренираща напитка с която да изхвърлим излишната вода. Винаги когато се започва определен хранителен режим е хубава да се направи детоксикация или да се приеме някаква дренираща напитка, за да можем да изхвърлим излишната вода и да започнем на "чисто". Напитката, която е предзначена да се пие преди тренировка  е с приятен лимонов вкус и определено спомага за повишаването на енергията ми когато тренирам. 
Един от продуктите, който ме спечели макар, че все още не съм започнала с приема му е Weight Management, който спомага за задърането на получените резултати. 


Програмата ме спечели с това, че не претендират да са панацея и подсещат, че за да сме здрави трябва да се храним правилно и да спортуваме, а те просто ще ни помогнат да засилим ефекта от правилния начин на живот. 
Започнах програмата преди една седмица и виждам позитивни резултати, но е все още много рано да говорим за тях. 
Ето и как комбинирам програмата на Slimcut с моя начин на живот:
-хапвам повечко плодове
-хапвам повече зеленчуци 
-хапвам млечни храни - не мога да се откажа от тях
-разбира се не забравям протеините
-редуцирала съм сладките неща до минимум и посягам към тях в много крайни случаи 
-тренирам 3-4 пъти седмично: клик и клик
-когато успявам да стана по-рано правя 7 мин. тренировка, като разбира се пропускам подскачащите движения, все пак не живея в къща, а в 8 сутринта да затропам ми се струва неудачно. 7 минутния тренировъчен режим може да свалите от тук, като последвате банера в дясно.

Не планирах да споделям толкова лични неща, които знаят само малък кръг хора около мен, но нещо в мен реши, че ще е полезно да ви разкажа малко повече за мен и моя опит до момента. 
Пожелайте ми успех и след седмица ще видим какви са резултатите и мнението ми за програмата на Slimcut.

PR SAMPLE!

4 коментара:

 1. Пожелавам от сърце успех !

  ОтговорИзтриване
 2. Нинка желая ти да постигнеш желаните резултати и дано тези продукти ти помогнат.
  Един малък съвет от мен (по-точно от моят лекар-нутриционист,яж 80% зеленчуци и 20% плодове,особено щом казваш,че имаш проблеми със захарта). Аз обожавам пречистващите програми,правих два пъти за по 7 дни тази на Здравей и се чувствах прекрасно,освен това постите за мен за много важни. Успех и хубаво лято!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Мерси, Галя,
   опитвам да хапвам по-малко плодове, но те са ми слабост :(

   Изтриване

I Love Your Comments!