Хипнотизиращ поглед с Bonilash + подарък за една от вас. | Temptations By Nina
събота, 2 юли 2016 г.

Хипнотизиращ поглед с Bonilash + подарък за една от вас.

Искаме хипнотизиращ поглед без изкуствени мигли.. Как? 
Преди 6 седмици си говорихме за серума за мигли на Bonilash (клик), който обещах да тествам и да видим дали мога да ви хипнотизирам с поглед. Шегувам се разбира се, няма да ви хипнотизирам, а ще ви покажа какъв е резултатът при мен. 


Серумът е под формата на гел и се нанася изключително лесно с помоща на накрайника си, който е във формата на очна линия на сухи и почистени мигли. Нанасях серума вечер след като съм изчистила всичките остатъци от грима ми. Много е важно серумът да бъде нанесен на сух клепач в основата на миглите само на горния клепач. През първите две седмици  усещах леко парене в основата на миглите, което отдавам на биматопростът, който раздразва фоликула на косъма, като активира неговия разтеж. Биматопростът е и основното активно вещество  в серума на Bonilash


Първата промяна в миглите ми усетих след около 3 седмична употреба и тя се изразяваше в това, че миглите ми бяха по-плътни. Когато ползвам миглоизвивача (знам, че не е полезна) миглите ми не се пречуваха и падаха, което понякога се случваше. 
След още 3 седмици миглите ми освен, че бяха по-плътни, те бяха и видимо по-дълги. Когато сложех спирала ефекта беше много по ясно видим, защото миглите ми запазиха сивкаво -прозрачния си цвят, което прави използването на спирала задължително. 

Ако искате да спечелите серум за стимулиране на растежа на миглите на Bonilash кликнете тук или влезте във фейсбук страницата (клик) ми и следвайте правилата. Успех!!!

PR SAMPLE!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!