Нови козметични продукти на пазара | Temptations By Nina
неделя, 24 юли 2016 г.

Нови козметични продукти на пазара

От известно време спрях да ви показвам в блога новите ми придобивки. Последната подобна публикация беше на тема: Какво да очакваме през лятото (клик) и мисля да продължа тази тенденция, като ще ви показвам някои нови продукти на пазара и такива, които ми се струват интересни. Ако искате да видите всичко, което си купих изгледайте видеото ми в ютуб като кликнете тук. 


Козметичният бранд Aura успяха да ме изненадат с нова колекция от продукти, които ми напомнят за пратиката на козметичния гигант Мак, който всеки сезон изкарва нови колекции. Новата колекция на Aura носи името So Dolly, So Sweet. Основният цвят, разбира се е розовият. Колекцията съдържа: барби розов руж Sugarbabe 227, много интересен гел хайлайт So Sweet, розово червило с матов финиш Sugarbabe 715, розов лак и изкуствени мигли. 
Червилото е с много приятен сладък аромат, финиша му е матов, което моментално води до лекото изсушаване на устните. Цветът му е кукленски и не съм сигурна доколко ми отива, при наличие, че в косата ми има червеникави отенъци. 


Най-интересният продукт за мен от цялата серия е хайлайта под формата на гел. Изключително ефектен финиш, който лично на мен не ми допада върху скулите, но нанесен на клепача, деколтето и раменете е зашеметяваш. Придава много красив шимър в сребристата гама, с много блестящи частици. 
Ружът е средно пигментиран  и придава свежест на бузите, но аз не мога да се възприема с точно този нюанс. Продуктите на Aura може да отриете в онлайн магазин Bonjour и в магазините на Лили.


В блога на Лора (клик)  видях ФДТ на Dermacol Make-up cover (клик)  и реших, че трябва да го имам. ФДТ е с изключително гъста текстура, която е много покривна. За цялото ми лице се нуждая от количество сравняващо на грахово зърно. Звучи невъзможно, но е факт. Покритието му, както споменах е изключително плътно и прикрива абсолютно всеки недостатък на кожата било то червенина или голяма пъпка за която преди сте използвали тонове коректор с надеждата да я скриете. 


Според мен Dermacol Make-up cover е изключително подходящ за хора страдащи от акне и розацея. Завършекът му не е напълно матов и след време кожата ми започва да лъщи, но това коригирам с подходящите продукти. Като всеки силно покривен ФДТ и този не изглежда съвсем естествено на лицето. 


От Max Factor ме поканиха да се включа в предизвикателството им да пресъздадем визията на Мерилин Монро и публикуваме снимката си във Facebook с хаштаг #MakeGlamourHappen и разбира се да отбележим Max Fastor Bulgaria. Предизвикателството е провокирано от последните нови нюанси, който създадоха от Мax Factor. В колекцията си те добавиха четири нови червини нюанса. Моето червило е с номер Merilyn Berry 3. Цветът му е лек и ненатрапчив с малинови закачки.


Друг нтересен продукт е очната им линия под формата на маркер Masterpiece. Интересното при него е писеца, който не е заострен, а по-скоро е правоъгълен. В началото си мислех, че с него не мога да направя тънка линия, но се оказа, че се лъжа. Цветът е матов и наситено черен. Не съм сигурна дали е устойчив, защото го сложих и след 20 мин изтрих грима, но пък мога да кажа, че се отмива изключително лесно, което ме довежда към една неприятна мисъл относно устойчивостта. 


Трябваше ми нов молив за вежди и отидох в един голям козметичен магазин. Направи ми впечателние, че никъде нямаше мостри на моливите за вежди, което направи избора ми изключително труден, но пък крайният резултат беше повече от успешен. След дълго колебание си взех L'oreal Paaris Brow Artist Designer в нюанс 303 Dark Brunette. Цветът му кафяв с лек пепелив отенък. Писеца е твърд и с него се работи изключително лесно и прецизно. 


От Footprim ми изпратиха цялата си серия от продукти за крака. Всички знаем колко е важно да се грижим за краката си. Посещението на педикюрист е хубаво, но по-важно е у дома да поддържаме резултата, който сме получили. Доста често се сещаме за краката си само през лятото, защото тогава са на показ, но нека не ги забравяме и през останалите сезони. 
Успях да пробвам всички продукти без интензивния крем против мазоли, защото нямам такива и не бих могла да кажа дали наистина има ефект. От серията им имам два любимеца, които със сигурност ще си закупя след време. Единият е охлаждащият гел за крака с екстакт от бодлив залист, мента и лавандула. Ползвам го след тренировки или след натоварен ден и в рамките на няколко секунди краката ми се чувстват отпочинали. Ментата придава приятен охлаждаш  и ободряващ ефект. 
Другият ми любимец е кремът за напукани пети. Текстурата му е изключително богата и след него усещам и виждам ефект върху стъпалата ми. Те са по-меки и подхранени. Като всеки по-богат крем и този не попива веднага и му е необходимо известно да попие, но за сметка на това ефектът му е видим. Пробвах и по-леката версия на този крем, а именно хиратиращия крем за крака, който лично на мен ми идва не достатъчно хидратиращ и подхранващ, като нощна грижа, но за дневен крем е чудесен. 
Не успях да се спогодя с дезедориращия спрей за крака с анти-перспирантно действие. За мен този продук единствено освежава стъпалата ми без да ги предпази от изпотяване. 


Познавате ме и знаете че не мога без маски за лице и любимите са ми така наречени Sheet Mask. При последната ми обиколко из магазините успях да купя доста маски. Разбира се нямаше как да не си взема маските на Chamos. Безброй пъти съм ви споменавала във видеата си, че любимите са ми с Алое Вера и с билки от Изтока, но реших, че трябва да пробвам и други и си взех с екстракт от охльови.


 На 7th heaven купих с чаено дърво, минерали от мъртво море и Алое вера. Окото ми грабна маската на Victoria Beauty с червено вино. Интересното при нея е, че тя може да се ползва няколко пъти в продължение на един месец. 






Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!