Venus Legacy: Promo Code and Giveaway

Накъдето и да се обърнем виждаме реклами на фотомодели, които показват перфектните си тела, по които няма грам целулит, а какво ли остава за подкожна мазнина. Ерата на рубенсоновите форми отдавна е отминала и сега на почит са идеално изваяните фигури, които са резултат на дълго потене в залите, убийствени хранителни режими и скъпи процедури или както е в повечето случаи от Фотошоп. Важно е да не вярваме на всичко което виждаме в списанията и телевизията, но е факт, че има дами които са с перфектни фигури и макар да не вярвате 90% от тях поддържат телата си с много усилия. 
В 21 век козметичната индустрия се развива с всеки миг и докато до преди 15-20 години целулитът се е премахвал с помоща на ръчни масажи, то сега има безброй уреди които ни помагат с борбата с него. 


Днес искам да ви споделя опита ми с процедурите с апарата Venus Legacy, които правих в салон Murphy. Апаратът не само подпомага заличаването на целулита, но и скулптурира, стяга  и витализира кожата. Интересното е, че този апарат освен, че спомага за премахването на несвършенствата по тялото ни, той спомага и за подмладява на кожата на лицето, като разбира се за тази зона се използва различен накрайник. 
Зоните които третирах бяха паласки и корем и не бих могла да  кажа как се повлиява целулитът, но мога да ви споделя и потвърдя за другите му действия. Подложих се на 3 процедури и резултатът беше впечатляващ. Успях да смъкна от талията около 6см, от коремът 3 см и от зоната под бюста 2 см. И тези сантиментри ги изгубих докато си лежах, без да полагам никакви усилия - как да не съм впечатлена! 
Преди да започна процедурите с Венус Легаси, бях смъкнала 10кг и забелязах, че зоната около стомахът ми не е същата както преди, усещаше се леко отпускане, но в никакъв случай кожата не беше набръчкана. Сега след 3-те процедури няма и спомен от отпусната кожа, а напротив кожата на коремната ми област е изключително стегната. Имах две много леки странични гънки отстрани на корема (разбира се не са само две, но другите бяха по-дълбоки) и в момента те са напълно заличени.


Още след първата процедура усетих, как кожата ми е много по-гладка и стегната. А след като измерихме повторно областите видях и резултатите в сантиметри. Най-много сантиметри свалих по-време на първата процедура, като при всяка следваща имаше по още някои минус.  Апаратът наистина е ефективен, но няма как да моделираме тялото си с една или две процедури. Всичко е съвкупност от действия и ако към процедурите добавим хранителен режим и дори минимален спорт ефектът ще е много по-голям. 
За разлика от другите апарати с Venus Legacy може да се третират дори малки зони, като прасци, ръце, двойна брадичка...
Цената на една процедура-една зона е 150лв, което не е малко, но удоволствието да скулптурираш тялото си докато лежиш е несравнимо. Ако решите да изпробвате процедурата с код NINABLOG7 ще получите отстъпка от 20% в салон Murphy.
Процедурата е много приятна протича под формата на масаж с мултиполярна радиочестота, която загрява кожата до 42С. Времетраенето на третирането на една зона е около 30мин, като при мен беше около 60 мин, защото третирахме две зони. След първата процедура получих на места леки синини, които изчезнаха в рамките на 3 дни. По изчерпателна информация за процедурата може да прочетете в сайта на Венус Легаси, който може да откриета тук.

Много е важно преди процедурата да ви вземат мерките, за да може да видите разликите след като завърши, защото нека си признаем, че няма как да разберем дали сме свалили 1-3см, ако не съпоставим резултатите, но със сигурност ще забележим изглаждането на кожата. Напълно нормално е след процедурата кожата ни да е зачервена, но това не трябва да ви притеснява, защото червенината ще утихне до няколко часа.

Коледа наближава стремглаво и от салон Murphy решиха да направят коледен подарък на една от вас, като ще й предоставят напълно безплатно една процедура на зона по избор. За да участвате в играта е необходимо да попълните формуляра. Срокът за участие е до 07.12.2015г. до 23:59ч. Пожелавам ви успех!

Много  е важно да имаме реални очаквания, а не да вярваме че с една процедура ще премахнем несъвършенствата които сме трупали с години, като с магическа пръчица.


Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!