Avon - Аксесоарът! | Temptations By Nina
сряда, 18 ноември 2015 г.

Avon - Аксесоарът!

Много се радвам, че напоследък успявам да си открадна повечко време за блога и му се отдавам с удоволствие. Липсваше ми редовното писане, сниките и всичко свързано с общуването с вас. 
Винаги съм се изумявала как един аксесоар може да промени тотално цялостната ви визия. Освен, че променя визията ви, той вдъхва живот на дрехите, добавя акцент в иначе скучния тоалет. 
Като представител на женската извадка от населението не крия пристрастеността си към ефектните аксесоари. Обичам да ги съчетавам с всякакъв вид дрехи за да мога да им вдъхна индивидуалност. За мен аксесоарът е едно от най-силните оръжия на жените. Дори всеки ден да носим едни и същи дънки и еднотипни ризи/блузи лесно можем да променим цялостното си излъчване само със смяната на аксесоарите. 


Днес искам да ви покажа тази много приятна гривничка от Avon от кампанията им "Нови възможности за жените". Освен добрата кауза с която ще подпомогнем за откриването на денонощна национално телефона линия за жертвите на домашно насилие ще се сдобием с един доста ефектен аксесоар, който лесно ще разнообрази аутфита ни. 
Гривната е изработена от много приятен материал, който не деформира формата си, а висулката е посребрена и означава безкрайност. Принтът наподобява шарката на питон с тази разлика, че основният цвят е син. 


Гривната много ми харесва и мисля, че лесно бих могла да я комбинирам с по-голяма част от дрехите си, а дори и на Шани стои добре ;)


Да подкрепим кампанията на AVON  „Говори открито срещу домашното насилие” - около нас има достатъчно насилие, нека не позволяваме то да се настани в домовете ни.


PR SAMPLE!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!