Venus Legacy: Promo Code and Giveaway | Temptations By Nina
понеделник, 30 ноември 2015 г.

Venus Legacy: Promo Code and Giveaway

Накъдето и да се обърнем виждаме реклами на фотомодели, които показват перфектните си тела, по които няма грам целулит, а какво ли остава за подкожна мазнина. Ерата на рубенсоновите форми отдавна е отминала и сега на почит са идеално изваяните фигури, които са резултат на дълго потене в залите, убийствени хранителни режими и скъпи процедури или както е в повечето случаи от Фотошоп. Важно е да не вярваме на всичко което виждаме в списанията и телевизията, но е факт, че има дами които са с перфектни фигури и макар да не вярвате 90% от тях поддържат телата си с много усилия. 
В 21 век козметичната индустрия се развива с всеки миг и докато до преди 15-20 години целулитът се е премахвал с помоща на ръчни масажи, то сега има безброй уреди които ни помагат с борбата с него. 


Днес искам да ви споделя опита ми с процедурите с апарата Venus Legacy, които правих в салон Murphy. Апаратът не само подпомага заличаването на целулита, но и скулптурира, стяга  и витализира кожата. Интересното е, че този апарат освен, че спомага за премахването на несвършенствата по тялото ни, той спомага и за подмладява на кожата на лицето, като разбира се за тази зона се използва различен накрайник. 
Зоните които третирах бяха паласки и корем и не бих могла да  кажа как се повлиява целулитът, но мога да ви споделя и потвърдя за другите му действия. Подложих се на 3 процедури и резултатът беше впечатляващ. Успях да смъкна от талията около 6см, от коремът 3 см и от зоната под бюста 2 см. И тези сантиментри ги изгубих докато си лежах, без да полагам никакви усилия - как да не съм впечатлена! 
Преди да започна процедурите с Венус Легаси, бях смъкнала 10кг и забелязах, че зоната около стомахът ми не е същата както преди, усещаше се леко отпускане, но в никакъв случай кожата не беше набръчкана. Сега след 3-те процедури няма и спомен от отпусната кожа, а напротив кожата на коремната ми област е изключително стегната. Имах две много леки странични гънки отстрани на корема (разбира се не са само две, но другите бяха по-дълбоки) и в момента те са напълно заличени.


Още след първата процедура усетих, как кожата ми е много по-гладка и стегната. А след като измерихме повторно областите видях и резултатите в сантиметри. Най-много сантиметри свалих по-време на първата процедура, като при всяка следваща имаше по още някои минус.  Апаратът наистина е ефективен, но няма как да моделираме тялото си с една или две процедури. Всичко е съвкупност от действия и ако към процедурите добавим хранителен режим и дори минимален спорт ефектът ще е много по-голям. 
За разлика от другите апарати с Venus Legacy може да се третират дори малки зони, като прасци, ръце, двойна брадичка...
Цената на една процедура-една зона е 150лв, което не е малко, но удоволствието да скулптурираш тялото си докато лежиш е несравнимо. Ако решите да изпробвате процедурата с код NINABLOG7 ще получите отстъпка от 20% в салон Murphy.
Процедурата е много приятна протича под формата на масаж с мултиполярна радиочестота, която загрява кожата до 42С. Времетраенето на третирането на една зона е около 30мин, като при мен беше около 60 мин, защото третирахме две зони. След първата процедура получих на места леки синини, които изчезнаха в рамките на 3 дни. По изчерпателна информация за процедурата може да прочетете в сайта на Венус Легаси, който може да откриета тук.

Много е важно преди процедурата да ви вземат мерките, за да може да видите разликите след като завърши, защото нека си признаем, че няма как да разберем дали сме свалили 1-3см, ако не съпоставим резултатите, но със сигурност ще забележим изглаждането на кожата. Напълно нормално е след процедурата кожата ни да е зачервена, но това не трябва да ви притеснява, защото червенината ще утихне до няколко часа.

Коледа наближава стремглаво и от салон Murphy решиха да направят коледен подарък на една от вас, като ще й предоставят напълно безплатно една процедура на зона по избор. За да участвате в играта е необходимо да попълните формуляра. Срокът за участие е до 07.12.2015г. до 23:59ч. Пожелавам ви успех!

Много  е важно да имаме реални очаквания, а не да вярваме че с една процедура ще премахнем несъвършенствата които сме трупали с години, като с магическа пръчица.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!