Easy Christmas Manicure | Temptations By Nina
събота, 12 декември 2015 г.

Easy Christmas Manicure

Ех, снежец, снежец... къде си? Няма ли да се появиш да ни покриеш с бялата си завивка. 
Празниците наближават и стремглаво се опитваме да намерим перфектните подаръци за нашите близки! И вие ли като мен все оше не сте приключили с предколедния шопинг. Всяка година си обещавам, че от рано ще купя подаръците и макар, че някои успях да купя преди месец, то до другите въобще не съм стигнала...


Когато празниците наближават е свъсем нормално да искаме да почувстваме празничната атмосфера, започваме да приготвяме канелени и джинджифилови сладки, Коста пуснаха любимия ми шоколад Коледна гора, но да не забравиме да се погрижим и за празничния си маникюр. 
Когато се замисля за Коледа на прима виста ми изкача червеният цвят, което веднага доведе до днешния ми маникюр. Исках нещо зашеметяващо, червено, бляскаво, елегантно.... и ето го и резултатът. 


Направата му е изключително лесна и ще се нуждаете от: любим червен лак в моя случай SNB Boris, златен брокат ( Color Club Take The Stage), основа (Essence Pro White), топ лак ( Golden Rose Quick Dry) и дунапренова гъбичка. Единствената по-туткава работа е изчакването на червения лак да изсъхне напълно за да може да поставите броката с помоща на гъбичката с потупващи движения, след което нанасяте топ лака и воала! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!