Orax Pearl Guard Nano O2 | Temptations By Nina
неделя, 20 декември 2015 г.

Orax Pearl Guard Nano O2

Както казва известната Мерилин Монро : "Усмивката е най-добрият грим и няма да ви струва нищо!" Замисляйки се, усмивката е наистина едно много мощно оръжие и не коства никакви усилия. И не само, че ни прави по-красиви, а някак и настроението ни се оправя за секунди. Хората около нас започват да ни приемат по-друг по усмихнат начин, светът сякаш изведнъж се променя и всичко около нас е розово.


Ако и вие като мен обичате да се усмихвате широка и на показ се появяват всички зъбки, то трябва да се погрижим за тяхния перфектен вид. Не всички сме дарени с перфектната и подредена усмивка. Но тук на помощ ни идват избелващите лентички на Orax Pearl Guard  Nano O2, които с лекота ще избелят зъбите ни с 2 до 3 тона без да разрушат емейла им. Новата формула е разработена на базата на сода и не съдържа пероксид. Както знаете преди време пробвах Pearl Dent Bright White и останах очарована от ефекта им върху мен. Макар новата формула да не съдържа пероксид тя е също толкова ефективна. Ползвайки Orax Pearl Guard  Nano O2 открих леки подобрения спрямо Pearl Dent Bright White. Подобрения виждам в самите лентички, които се отлепят по-лесно от фолиото дори без да са съхранявани в хладилника, също така се разпенват по-малко.


Като действие  са идентични и не бих могла да кажа, кои имат по-силен избелващ ефект, защото за мен ефекта им е идентичен. Поставят се изключително лесно, като прилепват плътно по-зъбите, отстраняването им е като детска игра. Ефектът след 14 дневния курс е ослепителен, като се има впредвид, че не нараняваме имейла и не сме дали стотици левове за професионално избелване. Разбира се при професионалното избелване ефектът е много по-силен, цената е в пъти по-висока и не напоследно място повреждаме имейла на зъбите, както и възпаляваме чувствителните венци.


Сега е точния момент за един бърз предновогодишен курс с който да посрещнем новата година с блестяща усмивка. Лентичките може да закупите в аптеки Субра или от сайта на Orax ( клик ) . 


Продуктът ми е предоставен от PR!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!