Facial Cleanser Micro Grains by Premier Dead Sea | Temptations By Nina
сряда, 25 ноември 2015 г.

Facial Cleanser Micro Grains by Premier Dead Sea

 Последната следа от лятото вече е далечен спомен, загара бива изместен от стандартния за сезона  сивкав тен. Колебливите температурни амплитуди успяват да объркат кожата ни, а студения полъх лесно я изсушава. 


Често през определените сезони ни се налага да сменяме част от бялата си козметиката, защото през различните сезони, нуждите й са по различни. През зимния период на почит са дълбоко подхранващите продукти и почистващите средства с богата формула, която не изсушава допълнително кожата на лицето. Тук на помощ идва тежката артилерия с която първо да премахнем мъртвите клетки на кожата, след което да я подхраним. Един от продуктите без който не можем, но и не ползваме толкова често това са скрабовете, които биват химички и  абразивни. Но те не са за честа употреба. Продуктът, който трябва винаги да ние под ръка е един хубав измиваш гел, а ако е обогатен с микро частици, които да галят кожата ни всекидневно би било чудесно. 


От известно време ползвам почистващия гел с микро гранули на Premier Dead Sea. В него не се съдържа сапун, което го прави много подходящ за всекидневно ползване. Формулата му е обогатена с етерични масла и минерали от мъртво море. Гелът е много нежен и оставя след себе си усещане за мекота. Тексурата му наподобява мехлем и макар странна на първо четене, тя е много приятна и успява да придаде кадифено усещане докато масажирате лицето си с него. 
Справя се перфектно с почистването сутрин, като ако решите да го ползвате за сваляне на грим ще са ви необходими две измивания. Ароматът е лек и сладникав, бих го определила като много приятен. 


След като почистя лицето си  с него, усещам кожата ми копринено мека и подхранена, без следи от изсушаване.
Определено от Premier Dead Sea успяха да ме изненадат с този продукт и ако нямах в шкафчето си оше няколко измиващи продукта бих си го купила отново. Ако паметта не ме лъже, цената на измивашия гел е между 30 и 40 лв. Да, цената му не е никак "friendly", но ако  решите да се поглезите може да се възползвате от 50%  намаление в магазините на Premier Dead Sea в петък - 27.11.2015г. Не са за изпускане и ексфолиращите соли, както и ароматните масла. Преди време бях уцелила тяхна промоция и за сумата 50-60 лв бях купила и двата продукта, при цена на единичен продукт 50-60 лв. 






Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!