Разчупете стандартите със SNB Professional Alexander | Temptations By Nina
сряда, 6 януари 2016 г.

Разчупете стандартите със SNB Professional Alexander

Готови ли сте да разчупите стандартите си? 
Новата 2016 година дойде и мисля, че точно тази година трябва да ви донесе повече смелост и защо да не разчупите някой стандарт? Да, вярно червените нокти са класиката, както и френския маникюр, но нека тази година опитаме нещо по-дръзко, но все така елегантно! 
Харесвате и носите нюд нюанси на ноктите си, но забравете за тях за няколко седмици! Да, първите дни ще ви се сторят кошмарни ако сте с нетипичен лак, но с всеки изминал ден ще започне да ви харесва. 


Днес искам да ви запозная с прекрасния Александър, позволявам си да напиша името му с кирилица, защото той е чист българин. Не само заради величественото си име, но и страната в която е сътворен, а имено България. Ах, колко обичам родното, макар, че има ли право да наричам България моя родина, но това е съвсем друга тема, която ще засегнем в бъдеще. 
На моменти Александър може да ви заприлича на вамп цвят, но всъщност изобщо не е такъв, защото е точно на границата между елегантното и дръзкото. Цветът му елегантно се прелива от топлия кафеникав цветът във наситено винен отенък с лилав подтон, а дързостта му добавя дълбочина. 
Покривността му е повече от отлична и може да се разминете с един слой, но по навик винаги поставям два слоя. 


Продуктът ми е предоставен от дистрибутора!

1 коментар:

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!