Израстване или сатурнова дупка | Temptations By Nina
вторник, 12 януари 2016 г.

Израстване или сатурнова дупка

Преди години очаквах рождения ми ден с нетърпение. Кроях планове месеци преди заветния ден, но днес, да днес дори нямах представа искам ли да празнувам рождения ми ден. Вече не приемам рождения ми ден, като нещо което задължително трябва да се отбележи с гръм и трясък. 


Спомням си как преди има няма 3-4 години организирах шумни партита с много алкохол в известни столични клубове, но леко по-леко тази тенденцията започна да отшумява и започнах да каня само хора, който ценя и обикновено те не наброяват повече от 4 човека. Обстановката  от шумна и купонджийска се преобрази в лежерна пълна с приятелски приказки и много вино. Но, не това е проблемът, който отчетох днес! 
През последните години не планирам рождения ми ден месеци преди да е дошъл, но поне 10 дни преди него имах идея за организацита, бях решила кой да е ресторантът, в колко часа да започне, къде ще се отбием след това за коктейли ...но ето днес ..12.01.2016г. нямах никаква идея, дали да празнувам 28 си рожден ден на 13 ( както винаги), да го оставя за през уикенда за място да не говорим. Но ето, че в 16:40ч. ме осени идеята, че искам да събера приятелите ми в едно ресторантче с  невероятна панорама към жълтите павета и руската църква. 
Признавам си, че исках ресторантът да е с хубава гледка и опциите се брояха на пръстите на една ми ръка и не умувах дълго. Радвам се, че гостите приеха да дойдат и не им попоречи късното ми уведомяване в 20:00ч. като до  "празненство" има по-малко от 25 часа. Благодаря Ви!

Една част от тях ми зададоха няколко въпроса:  "Какво да ти купя?" и "От какво имаш нужда?" И си нямате на представа колко щастлива останаха от факта че осъзнах, че не искам нищо, имам си всичко което искам и на този ден искам само да събера приятелите ми. 
Идеята ми да ви споделя това е не да ви разкажа за плановете си, а това, че човек понякога надраства себе си макар да се намира в сатурнова дупка . И дори попаднал в сатурнова дупка, човек може да е щастлив!

6 коментара:

  1. Ти си страхотно момиче и обожавам да те гледам

    ОтговорИзтриване
  2. Честит рожден ден!Следвай мечтите си!

    ОтговорИзтриване
  3. Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и целеустремена.

    ОтговорИзтриване
  4. Честит Рожден Ден, Нина. И аз съвсем скоро станах на 28 и се чувствам по същия начин относно рождените дни :) От само себе си големите партита останаха в миналото.

    ОтговорИзтриване
  5. Честит Рожден Ден с малко закъснение! Да си здрава и щастлива!

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!