New Goodies / Нови Придобивки | Temptations By Nina
неделя, 10 януари 2016 г.

New Goodies / Нови Придобивки

Макар, че нямахме снежна Коледа, то имахме пухкав бял снежец още в началото на месец януари. Голяма част от нас го посрещнахме с радост, докато другата част го приеха много негативно. Да вярно, че снегът понякога ни кара да усъвършенстваме ходенето си без да падаме или правим разни смешни пироети, трябва да чистим колите от бялата покривка и не на последно място студено е! Но вместо да посрещаме снега с негативизъм нека се радвам на всички 4 сезона, които имаме, защото не всички ги имат!
През изминалата година не успях да ви покажа какво си купих, но ето, че сега набързичко ще ви покажа всички нещица настанили се трайно у дома.


Вуйна ми ме помоли да й помогна в избирането на козметичен подарък за нейна колежка, като бюджета и бе ограничен. Посетихме магазин Лили в който съвсем случайно мернах промоцията на Ziaja, а именно Ziaja Sensetive Skin Soothing дневен крем  в комплект с Ziaja Sensetive Enzyme пилинг за цената на един продукт. Ползвам крема от няколко седмици и мога да ви кажа, че не е никак лош за цената си. Освежава и хидратира кожата ми без да я омязнява или възпали. Ензимният пилинг пробвах само веднъж и на този етап все още не ме е впечатлил. Но ако си търсите бюджетно кремче, разгледайте щанда на Ziaja има интересни продукти. 


След като разбрах, че част от лимитираната колекция на Yves Rocher съдържа ароматна свещ, нямаше как да я подмина. Въпреки, че харесах почти цялата лимитирана колекция си взех само ароматната свещ Apple Delight. Макар, че е миниатюрна гори много бавно и изпълва стаята с лек аромат на печена ябълка. 


Освен свеща реших да се запася ( не че нямам над 30 душ-гела) с един душ-гел и си избрах Du Monde душ гел с аромат на бразилско кафе. Не съм фенка на аромата на кафе, но точно този душ-гел ме плени и мисля, че е перфектния вариант за сутрешния душ. 


Точно преди Коледа от L'oreal Professionnel ме зарадваха с няколко техни продукта. Благодаря Ви Лореал България! В подаръчната торбичка се намираха няколко много иннтересни продукта в които се влюбих. Ако следите блога ми редовно то знаете, че съм луда по аромата на серията им митик оил и какво по-хубаво от това да намеря олиото на  Mythic Oil и то не кое да е олио, а новото им сухо блестящо олио. Може да се ползва на тялото и косата и разбира се, набързо се окъпах в него и заблестях... Намерих  и L'oreal Professionnel Hollywood Waves, което е оформящ еластичен крем за вълни и къдръци. имах удоволствието да го пробвам и ми хареса това, че не втърдява и отежнява косата. Друг продукт, който ми е много интересен е Kerastase ElexirKultime Oleo Complex, но на този етап не успя да ме впечатли. 


Колегите ми в офиса знаят, че съм маниачка на тема козметика и след като колежката ми се завърна от поредния си изпит от Австрия ми взе тестери на марката Vinoble. Доколкото разбрах това е професионална серия предлагаща се само в Спа салоните. Интересни са ми маските с червено и бяло вино. Тестерчетата, които получих са следните: Foot cream Riesling, Red Wine mask, Sauvignon Mask, Regenerations cream, Moistrurizing cream, DD cream и Moistirizing Sun Protect.


От месец Декември на пазара за минерална козметика се появи нова козметична компания, носеща името Marta Minerals. Собственичката на сайта се свърза с мен и ми предложи да тествам част от асортимента й и с радост приех. Избрах си няколко продукта, като останах много доволна. Няма да ви разказвам за всеки продукт поотделно, защото вече го направих тук


За Коледа получих една страхотна кошничка пълна с благинки от Avon. Вътре се намираха хиляди Коледни аромати и меки тесктури, които обгръщат сетивата ни. 


В кошничката имаше: Senses Winter Dreamland Raspberry and Apple, Red berries Bubble Bath, Vanilla & Sandalwood душ гел, Foot Works Relaxing soak Pomegranate & chocolate, Naturals Hair Care Color Moisture Treatment Mask, Care Glycerine hand & Nail cream и Care Protecting Lip Balm. Много ви благодаря Avon!



Освен страхотната кошничка, по-рано този месец получих и нов розов тефтер за 2016, който много трудно опазих от колегите и разкошно червено червило с кремообразна текстура, което носих на Бъдни вечер. 


Нямаше как да не включа и любимите си пухкави пантофки от H&M, които може да видите тук. Изключително мекички и топли са. А колко са сладки...
Обичам ризите във всичките им варинти, но наскоро ме плени тази фермерска риза (клик), която се комбинира страхотно с дънки и ботуши. Харесва ми, че е супер широка и удобна. Обмислям да си купя и белия вариант. 
Трябваше ми basic блуза и харесах бяла блузка, която наподобява този модел , която като цяло е много изчистена и деколтето седи изключително красиво без да показва твърде много, ако не разкопчаете копчетата разбира се :) 


Следват няколко нещица, които получих от Good Box и реших, че мястото им е е тук: Sante Lemon Fresh душ гел, Шампоаново блокче Невен и лайка ( Сапунена работилница), Avia българска сиво-зелена хума, Е-лек балсам за кожички и нокти, Морава натурален балсам за устни, Арминабио Лавандулова вода. 




Какво си купихте последно?



3 коментара:

  1. Купих си очна линия Golden Rose, сега има промоция в Лили. Това ми е първата очна линия, мисля, че продуктът е хубав, но моя милост е твърде некадърна и не умее да я слага :D ще продължа да опитвам де, но ефектът е доста комичен иии нелицеприятен :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много е лесна за употреба тази очна линия. Потренирай малко само. ;)

      Изтриване
  2. Използвам точно същия душ гел на Yves Rocher вече и аз не знам колко време... просто обожавам аромата му!!! <3

    www.gamesoffashion.blogspot.bg

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!