I Love .... | Temptations By Nina
неделя, 24 януари 2016 г.

I Love ....

Обичам уикендите, защото ми дават възможноста да правя любимите си  сутрешни ритуали, които са се превърнали в нещо обичайно. Обожавам  да прекарвам утрините си лежерно в леглото без излишно суетене и напрежение. Обикновено ставам около 9:30-10:30ч. поглеждам си телефона, пускам 1-2 съобщения във вайбър и фейсбук, след което ставам и си правя фреш от порткал и любимото ми Dolce Gusto Cortado Espresso Macchiato с много мляко. 


Този уикенд вместо обичайната плодова закуска заложих на бисквитки с лешников крем на Billa Premium ...ммммм...невероятно вкусни са. След като всичко е прилежно подредено в табличка се отправям към леглото вземам Lenovo Yoga. Този таблет е страшно удобен за гледане на клипчета в youtube, рзглеждане на снимки в Instagram ( клик ),както и писане на имейли, защото има поставка и е свободно стоящ.
А какво е вашето любимо занимание сутрин?

4 коментара:

  1. хаха, приличаме си по вкуса на кафето, само че сега съм на Barista, първото нещо което е да изпия чашата си с гореща вода, фреш, витамин, кафе... разстягане- гимнастика и пак в леглото за разглеждане на всичко което ми се иска по тв и на компа..., абе мързел с една дума

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!