Golden Rose Prodigy Gel Duo 21 | Temptations By Nina
сряда, 11 ноември 2015 г.

Golden Rose Prodigy Gel Duo 21

Не знам за вас, но аз винаги изпитвам неистово любопитсвто когато разбера, че Golden Rose лансират нов продукт на пазара. Макар марката да е нискобюджета, то голяма част от продуктите им са много качествени. Обожавам лаковете им от сериите Rich Color, Color Expert и Selective. Намирам ги за много сполучливи и по нищо неотстъпващи на по-скъпите си събратя. Но днес няма да си говорим за стари колекции, а за новия им лансиран продукт, а именно лаковете от серията/сета Prodigy Gel Duo. Сетът съдържа два продукта, цветен лак и гел топ лак. Той обещава да придаде гел ефект на ноктите ни без печене и да издържи поне 7 дни без каквито и да било забележки. 



Не желая да коментирам трайността по няколко причини, една от тях е състоянието на нокътната плочка, защото при един здрав  и подхранен нокът трайността на лака се увеличава. Другата причина е, че от около година лаковете ми се задържат минимум 5 дни без каквито и да било забележки, независимо от марката. 


Избрах си сетът под номер 21, защото през студените месеци ми се носят по-тъмни лакове. Цветът е покривен, а нюанса винен. Винаги съм била любителка на червените нюанси, защото те придават елегантен вид на ръцете и същевременно с това са универсални цветове и всяка дама трябва да има в колекцията си поне един червен лак. Дори без топ лака от сета, лакът има красив гланцов финиш, а топа му придава още по-голям стъклен ефект.



2 коментара:

  1. Много заглеждам комплекта, но поне онлайн не мога нещо да си харесам цвят. Лаковете при мен пък се зъдржат максимум ден, два и с топ...проблемът май е в моя телевизор :D

    ОтговорИзтриване
  2. И аз сега съм с цвят 21, но е трети ден и вече започва да издава багажа. Въпреки това съм доволна, имайки предвид, че червен лак започва да ми пада още на същият ден... :/

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!