Garnier Pure Active BB Cream | Temptations By Nina
събота, 21 юни 2014 г.

Garnier Pure Active BB Cream

For English scroll down!

Макар времето да ни изневерява и да се излива пороен дъжд е лято. Привърженичка съм на full coverage покритието, но през по-топлите сезони предпочитам да нося по-леки текстури и често посягам към ББ кремовете. 

Преди време получих на имейла си презентацията на Garnier Pure Active BB cream и нямах търпение да го пуснат на нашия пазара за да мога да го купя.
Garnier Pure Active BB има два предшественика за който може да прочетете тук.
Поисках да пробвам новата версия, защото е разработена за мазна кожа с несъвършенства и във формулата му присъства салицилова киселин (2%). С две думи освен, че прави кожата ни по-красива, той се бори с несъвършенствата.
Ползвам Garnier Pure Active BB от около месец и съм изключително доволна. Да, Т-зоната ми все още се омазнява, но омазняването е в пъти по-леко. 

Друг проблем, който срещам през лятото е ефектът на петнистата хиена. От прекомерното омазняване някои ФДТ се събират и свличат. Повярвайте ми гледнаката не е никак приятна, но с Garnier Pure Active BB нямам този проблем. 

Покривността му е лека и се слива перфектно с кожата ми, като я прави красива и озарена без да е лъщяща. 
Определено това е новият ми най-добър приятел за през лятото!

I recently picked up the new Garnier Pure Active BB Cream  targeted at people with oily prone skin .
The Garnier Pure Active BB Cream will actually prevent that. The anti-imperfections BB cream contains 2% Salicylic acid . I didn’t expect much but it’s grown on me. The BB cream absorbs quickly and leaves a really nice dewy finish. I just apply with my fingers or brush and rub it in thoroughly. The coverage is light but I like the sheer finish during the summer.
I find that this version of the BB cream is more suited for my skin type and I find the light shade matches my skin tone exactly.


I think it’s a fantastic update to the original and oil-free BB creams that Garnier still offers.


5 коментара:

  1. Много полезна публикация :) Мога ли само да попитам как се усеща върху лицето понеже на снимката консистенцията му ми прилича на тази на оригиналния бб крем на Гарниер, който обаче се усещаше доста тежък и мазен върху лицето?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей,
      не го усещам тежък и мазен, но по принцип нося доста тежки ФДТ. Най-добре е да си отсипеш от мострата в някакво акрилно контейнерче и да го пробваш на спокойствие у дома.

      Изтриване
    2. Така мисля да направя. Благодаря за бързия отговор :)

      Изтриване
  2. I've had a pad experience with a lot of BB creams but I can saw that Garnier BB creams are the best for me

    Alaina (www.alainatbf.blogspot.co.uk)

    ОтговорИзтриване
  3. Поздравления за ревюто и целия блог!
    Още щом прочетох ревюто и отидох за крема. Първото ми впечатление е, че кремът е много добър! Аз ползвам фдт-те на Bourjois, защото "пасват" перфектно на кожата ми, която е с жълт подтон. Когато не искам да слагам фтд, използвам BB кремове, но досега не откривах моя - и като цвят и като консистенция. Ползвала съм оцветения крем на BIODERMA за мазна кожа, BB кремa на AVON, BB крем на BALEА и BB крема на ALVERDE. Само този на ALVERDE се доближава по цвят горе-долу до това, което искам, но ... с всички кремове, които изброих ми се получава "кир" ефекта върху лицето! Не знам защо, но е дразнещо и ... нелицеприятно! С кремът на Garnier Pure Active нямах този проблем. Просто си пасна перфектно с кожата на лицето ми, още от първото нанасяне. Кремът позволява наслояване, ако искате по-голяма покривност (например за Т-зоната). Като покривност дори мога да сравня крема с фдт-те от тези с лека до средна покривност.
    Като цяло, на primavista, харесва ми. Смятам да го ползвам през лятото и в дните, които искам по-лек грим или само свежо излъчване :)

    /Предпочитам да чета ревюта за разнообразни "ежедневни" продукти, които са достъпни и лесно откриваеми, а не за някакви червила по 150 лв. и нагоре, пудри за по 200 лв. и кремове за незнам си какво за по 100 лв.. Когато се чудя и триумя дали да си взема продукт А или продукт Б, лутайки се из рафтовете на козметичните магазини, заливана от многобройните реклами на какви ли не "невероятни" продукти, такива ревюта просто ме "спасяват". Да, това е - спасяващи ревюта от грешни покупки, разочарования, лутания!/
    Успех!

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!