New Goodies | Temptations By Nina
сряда, 19 февруари 2014 г.

New Goodies

Я, да видим, кой ще познае каква ще е темата на днешната пибликация? 
Но не мамете и не гледайте заглавието и последващите снимки!!! 
Трудно е нали? 
Засипах ви с въпроси, явно днес е денят на питанките. 
Времето днес беше чудесно и дори за миг не напомняше, че е месец Февруари. Кога ли съм си мислела, че през Февруари ще обуя балеринки и то на босо!

Днес не успях да се удържа и взех два молива от новата серия Ice Ice Baby на Essence. Няма да ги видите на снимката по-долу, защото снимките са правени през уикенда. Вече успях да тествам двата молива на ръката и мога да кажа, че са кремообразни ( но не колкото импалските) и че цветовете са им сравнително пигментирани и много красиви. Доколкото виждам на изкуственото осветление завършека им е металически. Ако не ми мине черна котка път, утре ще кача снимки на фейсбук страничката ми, за да не се налага да чакате следващия пост на тази тема, който надявам се да е скоро ( имам доста поръчани нещица).
Преди време имах удоволствието да присъствам на две събития организирани от L'oreal и Bioderma

Събитието на Лореал беше в известен столичен клуб, който беше преобразен и навсякъде имаше розови акценти. Събитието беше свързано с промотирането на новата им спирала Miss Manga, а гост гримьорът беше Кирил Чалъков, в ролята на модел се превъплати Поли Генова. Но стига съм ви отвличала вниманието, а да премина към самата спирала. Ползвам L'oreal Miss Manga от 2 седмици и може да се каже, че съм натрупала впечатления. Много скоро обмислям да направя и пълно ревю със снимки, но дотогава ще трябва да се задоволите с краткото описание. Ако мразите миглите тип паячешки крака, то тогава може да се ориентирате към тази спирала. Цветът е наситен и черен, не слепва миглите.

Събитието на Биодерма беше в приятна и уютна обстановка. Купонът както винаги беше на шест, любувахме се на творението на гримьорката Пепа Стоянова,  пихме горящи щотове и не на последно място разбрахме за новите тенденции и как се сработват бялата и декоративната козметика. 

На събитието беше представен 2in1 Tinted Anti-Blemish Care от серията Sebium на Bioderma. На кратко този оцветяващ крем ни обещава да регулира количеството на себума, да прикрива несъвършенствата, да изравни тена, да матира кожата. Действа противовъзпалително, неутрализира зачервяванията с помоща на зеления коректор. Звучи доста обещаващо. Цветът, който имам е Light, но за съжаление в момента ми е тъмен и ще го оставя за когато успея да хвана малко тен.

Една приятелка беше в Лондон, и и казах,  че ако не ми вземе Salon at Home Volume & Bounce Texturising Spray на  Charles Worthington по добре да не ми се мярка пред очите ( разбира се в кръгана шегата) И така Gin-чето беше послушно момиче и ме сдоби с този спрей и мога да кажа само ОБИЧАМ ГОООООООО! Придава страхотен обем без нуждата от сушене или топиране. Единственото нещо, което трябва да направите е да напръскате корените и да повдигнете с пръсти косата и сте готови. Ароматът му е  горчиво-сладникав, но не се задържа на косата. Ако имате път към Лондон или пък познати задължително си поискайте един спрей. В момента се предлагат 2 спрея за само 8 паунда( 1 брой е 7 паунда). 

Миналата година Жаки от Make up Galaxy ми препоръча да пробвам околоочния крем на Alverde, от серията Vital Passions-blume. Първото нещо , което искам да ви предупредя е, че този крем се препоръчва на жените в зряла възраст. Знам, все още съм на 25 упс 26г. но когато чуствам околоочната си зона дехидратирана винаги прибягвам към този крем. Консистенцията му е доста богата, а хидратиращите му качества са повече от чудесни. Ако говорим за околочни кремове до този момент имам само 2 фаворита : Estee Lauder Advance repair и този крем. Да, знам, че е ужасно да сравнявам крем за 7 лв и такъв за 125 лв, но само тези два крема реално успяват да хидратират околоочната ми зона. 

Трябваше ми нов коректор и се спрях на един стар любимец: Fit Me на Maybelline. Коректорът е много хубав, почти не се събира във финните линии под очите и успява да тушира черните кръгове. Консистенцията му е кремообразна, което спомага за лесното блендване. 

Преди няколки дни минах през Елитис и реших, че искам нови моливи за очи. Тук искам да призова собствениците на Елитис да заредят тестери!!!
Разбира се на нито един от моливите нямаше тестер и купувах на сляпо . Взех си 3 молива на Classics. Все още не съм ги изпробвала, но при суочването забелязвам, че не са сухи, но не са и много крмообразни. Взех си номер 207 (лилав) , 209 (зелен) и 221 (сив).

Нещото, което ме разочарова в Елитис е, че имаше много ограничен избор при моливите на Impala, а за мен те са повече от чудесни. Нанасят се като масло, меки са и пигментацията им е завидна. За мен те са номер едно и даже бих ги сравнила с моливите 24/7 на Urban Decay. Цветът, който си взех е 306, цветът му се доближава до жълто-кафявата маслина. Вече имах удоволствието да го разходя и определено обра овациите.

Забелязах, че от Flormar  са пуснали нова серия лакове Satin Matte. Когато си купувах лака останах с впечатление, че е пясък и не знам защо съм се заблудила. В крайна сметка се оказа, че лаковете от тази серия са матови с отблясъци. Взех си цветът Orchid, който е лилав с лилави частички. 

Нямаше как да пропусна намалението на парфюмиращите спрейове на Air Wick в ДМ. Отмъкнах цели 3 с аромат на Magnolia & Cherry Blossom. Ароматът е много цветен и пролетен. 

От известно време забелязвам, че ми трябва нова поставка за червила, което автоматично доведе до разходка до Джъмбо. Покрай поставката за червила си взех едно олио с аромат на ванилия, което се оказа, че не ароматизира и една свещ с много приятен плодово-цветист аромат, но когато я запалих тя престане да мирише, но какво да искам за 2.50лв.

Какво си купихте последно?

1 коментар:

I Love Your Comments!