OPI My Vampire is Buff | Temptations By Nina
неделя, 16 февруари 2014 г.

OPI My Vampire is Buff

My Vampire is Buff was the one I was most excited about from the Opi Euro Centrale Collection
The color is very difficult to explane. It's more mellow than white, it's more white than beige... 
The formula is a little streaky. 
I wear:
coat of Victoria Ceramic
2 coats of OPI
coat of Nail Ink London top coat

Денят е прекрасен, но си дадох обещание, че днес ще спя до късно и ще мързелувам. Разбира се, частта със спането до късно не се осъществи, все пак имам една караконджулка, която не търпи дa има спящи индивиди, когато тя е будна. Хайде едната част от плана е провален, но ще се постарая втората му част да бъде изпълнена. 
Преди около 10 дни получих така бленувания OPI My Vampire is Buff. Лакът всъщност не е нищо особено като цвят, но пък името... Ще ме разберат всички, които са следяли сериала за Бъфи. Голяма фенка съм му, а по настоящем, все пак вече на съм тийн, съм заклета фенка на Истинска кръв. 
OPI - My Vampire is Buff е прекрасен нюд. Цветът му е мръсно бяло-бежов. 
Относно формулата, тук за съжаление няма да се изкажа ласкаво. При нанасянето на първия слой оставаха ужасни ивици, при втория слой успях да ги покрия, но се налага да се сложи по-дебел втори слой, ако не желаете да слагате трети. 
Като заключение бих казала, че цветът е много красив и "чист". Седи елегантно без да е прекалено натрапчив, а пък ако му поставите и акцент на безимения пръст "просто няма да имате цена" :). 

Кой е любимият ви Вампирски сериал?

4 коментара:

  1. Аз съм маниак на тема сериали и гледам много такива , но бих казала , че за сега The Originals много ми допада. Сериалът е нов и не мога да кажа,че ми е най -любимият ,но га чакам всеки път с нетърпение.

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотен цвят, имам голяма слабост към нюдовете като цяло.
    Много е неприятно с нанасянето, има страхотни цветове, но понякога точно тази част куца на лаковете и за съжаление отпадат поне при мен от към носене.

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!