Victoria Ceramic (BG only) | Temptations By Nina
събота, 8 февруари 2014 г.

Victoria Ceramic (BG only)

Имате проблем с трайността на лака си, това вече е минало ........ Не звуча ли като лозунка от нашумяла реклама? 
Планът ми за днес се провали с гръм и трясък. Имах идеята да ви занимая с други продукти, но някак си ме осени идеята да ви покажа един продукт с, който ще удължите живота на лака си.  Колкото и рекламна да звучи лозунката ми, стоя зад всяка дума и запетая. 

Обикновено лаковете ми траят около 1-2 дена преди връхчетата да се изтрият, а при някои лакове това се случва часове след нанасянето им. Стигнах до положението да занеса в офиса лакочистител, памук и 1-2 резервни лака за спешни случаи, но от както ползвам Victoria Ceramic не ми се е налагало да сменям лака по спешност.
Всъщност Victoria Ceramic е заздравител, но заздравяващите му способности клонят към нулата, ноооо способността му да удължава живота на лака е невероятна. 
Ако ползвате лаковете на Perfect, то знаете колко бързо се лющат, но вече мога да нося любимия си Perfect K25  ( клик ) без да се притеснявам, че на другия ден трябва да се прелакирам. 
Рекорда, който постигнах с помоща на Victoria Ceramic е цели 7 дена, като лакът ( Golden Rose Selective) се беше изтрил само в часта на връхчетата. Определено ще продължавам да купувам Victoria Ceramic, но ми се искаше да притежава и заздравяващата функция, но уви не можем да получаваме всичко което искаме. 

А вие имате ли трик/ продукт с, който удължавате трайността на лака?

3 коментара:

  1. Преди време имах един техен заздравител, но не си спомням кой точно, права си, че грам не заздравява ноктите. Лично аз предпочитам този на Перфект с копринените нишки, а маникюра си го запазвам невредим по най-старомодния начин- ръкавици когато мия съдовете или чистя..... :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ползвала съм няколко продукта на тази марка и всички са били страхотни. Ето че виждам за още един сполучлив техен продукт, това много ме радва.

    ОтговорИзтриване
  3. Аз използвам основа за лак на Perfect. Прави лака още по-блестящ и дълготраен :)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!