Perfect K25 | Temptations By Nina
понеделник, 24 февруари 2014 г.

Perfect K25

A deep red, if you have one please!!!
Pefect K25 is one of my favorite reds, because it has everything I love in red nail polish. 
The color is deep red with frost finish.

I wear:
coat of Victoria Ceramic
2 coats of Perfect
coat of Nail Inc London 

Притежавам лакове от всякакъв ценови диапазон. Започвайки от левче и надхвърляйки 40 лв за бройка. Споделяйки това искам да кажа, че опитът ми е голям и че не винаги като купувате Chanel получавате най-доброто. Не ме разбирайте погрешно Chanel имат много хубави и понякога уникални цветове, но в повечето случай не са по-хубави от някои лак за 2-5лв. Има друг фактор, който може би играе по-важна роля, а това са вредните съставки, за които няма да говоря в момента, но ще спомена, че има разработени формули с 2-3-5-7 free. 
Притежавам сравнително много лакове или по-точно имам сравнително повече лакове от една средностатистическа жена и употребата до край на дори една бутилчица ми отнема "векове". Дори не помня дали скоро ми е свършвал някои лак.
Но ето, че Pefect K25 се очертава като един от най-носените ми лакове. Купих го миналата зима и в момента от него ми е останала само 1/4 - толкова много го харесвам. Винаги когато не знам с кой лак да се лакирам посягам към него, винаги когато искам нещо червено, посяга към него, винаги когато се притеснявам, че нямам какво да сложа на определен тоалет, посягам към него, винаги.... и така до безкрай.
Случвало ми се е седмици на ред да го изтривам и прелакирвам - толкова много го харесвам. Звучи перфектно нали, но има и един минус или поне до преди време имаше. Нанесен върху ноктите е много нетраен, случвало ми се е още на другия ден да трябва да го поправям, но след като открих Victoria Ceramic (повече инфо тук) това вече е минало. В момента мога да се радвам на целия му разкош дни на ред.
Цветът му е дълбок и наситен, седи много елегантно и класно. 


3 коментара:

I Love Your Comments!