Victoria Ceramic (BG only)

Имате проблем с трайността на лака си, това вече е минало ........ Не звуча ли като лозунка от нашумяла реклама? 
Планът ми за днес се провали с гръм и трясък. Имах идеята да ви занимая с други продукти, но някак си ме осени идеята да ви покажа един продукт с, който ще удължите живота на лака си.  Колкото и рекламна да звучи лозунката ми, стоя зад всяка дума и запетая. 

Обикновено лаковете ми траят около 1-2 дена преди връхчетата да се изтрият, а при някои лакове това се случва часове след нанасянето им. Стигнах до положението да занеса в офиса лакочистител, памук и 1-2 резервни лака за спешни случаи, но от както ползвам Victoria Ceramic не ми се е налагало да сменям лака по спешност.
Всъщност Victoria Ceramic е заздравител, но заздравяващите му способности клонят към нулата, ноооо способността му да удължава живота на лака е невероятна. 
Ако ползвате лаковете на Perfect, то знаете колко бързо се лющат, но вече мога да нося любимия си Perfect K25  ( клик ) без да се притеснявам, че на другия ден трябва да се прелакирам. 
Рекорда, който постигнах с помоща на Victoria Ceramic е цели 7 дена, като лакът ( Golden Rose Selective) се беше изтрил само в часта на връхчетата. Определено ще продължавам да купувам Victoria Ceramic, но ми се искаше да притежава и заздравяващата функция, но уви не можем да получаваме всичко което искаме. 

А вие имате ли трик/ продукт с, който удължавате трайността на лака?

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

4 коментара:

 1. Преди време имах един техен заздравител, но не си спомням кой точно, права си, че грам не заздравява ноктите. Лично аз предпочитам този на Перфект с копринените нишки, а маникюра си го запазвам невредим по най-старомодния начин- ръкавици когато мия съдовете или чистя..... :)

  ОтговорИзтриване
 2. Аз честно казано от както ползвам заздравителят на Титаниа (http://2.bp.blogspot.com/-8ggbTICVG7I/UtVa2X6yvEI/AAAAAAAACec/Zlbjl4IK-XQ/s1600/DSC05270.JPG), лакът ми е много дълготраен. Отгоре не слагам нищо и издържат от 5 до 7 дни.

  ОтговорИзтриване
 3. Ползвала съм няколко продукта на тази марка и всички са били страхотни. Ето че виждам за още един сполучлив техен продукт, това много ме радва.

  ОтговорИзтриване
 4. Аз използвам основа за лак на Perfect. Прави лака още по-блестящ и дълготраен :)

  ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!