New Goodies | Temptations By Nina
неделя, 19 април 2015 г.

New Goodies

Днес е неделя и е ден за .... разбира се, че за новите ми придобивки. 
Преди да ви ги покажа държа да отбележа, че през последните две седмици съм много примерна и си купих само един душ-гел - току виж и от мен да стане човек! 
Признавам си без бой, че този месец лаковата ми мания се завърна с пълна сила и си взех не един, а цели 15 лака - абсолютно ненормална работа. 

Разглеждайки суочове на пролетната колекция на Опи реших, че ще взема 1-2 лака за проба, упс 1-2 ли казах - вярно, че това беше замисъла, но отнесох: Do You Take Lei Away!, That's Hula-rious!, Aloha From OPI  и Lost My Bikini In Monokini. Не знам бикините ли си загубих или разума! Все пак цветовете не са нищо особено. 

След като приключих с разглеждането на OPI се отбих и при China Glaze и тяхната пролетна колекция и отмъкнах 5 бройки. Взех си: More to Explore, Pinking Out The Window, Pack Lightly, Wanderlust и  Dashboard Dreamer

До тук добре, но защо ми трябваха още лакове. Навярно знаете, че преди време имаше вълна от къпкейковете и всички бяха луднали по тях, след което от Perfect, направиха няколко къпкейка. Така и не успях да се изкуша до сега! Но влизайки в Lily за нещо дребно забелязах заредените къпкейкове на Perfect и разбира се не останах равнодушна. Взех си S82, S85 и S86. Много скучни имена, а и ми направи впечатление , че имената са напечатани с печат върху шишенцата и то не много качествен и след някои друг допир ще се изтрият. Трябваше ми и бял лак за френски маникюр и заложих на Perfect F1.

Да, сега се сетих, защо бях влязла в Лили , исках да си взема от техния маслен ацетон и Forte в бурканче с гъбичка. 

Разбира се,  не останах изкушена само от лаковете, а и от новите балсами за устни на Flormar, които са досущ като тези на EOS. Признавам си беше ми изключително трудно да си избера, защото ароматите им са силно химични и не се спогаждат с моя нос, но все пак се спрях на карамеления балсам. Балсамчето не е никак лошо, една идея по-мазно е от вкуса ми, но добре хидратира устните. 

От известно време заглеждам L'oreal Paris Color Riche в цвят 106. Сенките са с ракошен кафеникаво-сив цвят или така наречения toupe. 

На пазара започнаха да излизат нови глосове и все се опитвах да се пазя от шандовете, защото в тоалетката имам глосове до края на живота си, но ето, че блогърската ми душица надделя и си взех Rimmel Oh My Gloss! - Pur...Glossy Cat. Този гланц не само притежава перфектния нюанс, но е всичко което търся в един глос: не лепне, не се усеща, има цвят.... Много много любим продукт , който нося почти всеки ден. 

Освен римелския глос реших да си взема и Golden Rose Color Sensational 116. Това глосче мирише удивително на кексчета, много приятен аромат, лека текстура, също както и Rimmel Oh My Gloss не лепне на устните. тук обаче цветът е по прозрачен, но в колекцията има и доста пигментирани цвята. 

Въпреки, че имам няколко продукта за обем от които съм много доволна, реших да пробвам и по бюджетен вариант и се спрях на пудрата за обем на Balea Trend It Up Lovely Berries.

Hе, не казах ли , че съм взела 15 лака, а ви показах само 13, но ето поправям се. От Avon си поръчах два лака от Gel Finish серията им. Поръчах си: Marine Blue и Mudslide. Ползвала съм лаковете от тази серия и много ми харесват, цветовете са плътни и нанасянето е изключително приятно и лесно.

Тъй като в последния момент се отказах да си взема новия сет с четки  с прасковено-розови дръжки , реших да си взема две нови четки. Взех си Zoeva 107 Powder Polish и Zoeva 112 Face Curve.

Всички ние имаме мустачки-мъхчета и тъй като ми беше много трудно да намеря домашно средство със справянето с тях, много се зарадвах на лентичките на Elea, който отстраняват мъхчетата от раз. През годините съм пробвала много лентички, но повечето ми опити завършваха с неуспех , червени и болезнени участъци. Но ето, че вече намерих моите лентички, които също не са безболезнени, но поне махат всичко от раз. 
От Avon си взех сетчето с Passion fruit и Peony
А вие какво с купихте последно?

19 коментара:

  1. Страхотни покупки!Честити :) Лаковете на China Glaze са страхотниии :) Имам един "къпкейк" на Perfect,който обаче не ме впечатлява особено :( ..
    http://beglamorous93.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Мария. Преди малко сложих лилавия къпкейк и също не съм очарована.

      Изтриване
  2. Здравей Нина,от къде си купи четките на zoeva?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Стефи,
      нещата на Zoeva ги купувам през онлайн сайта им: https://www.zoeva-shop.de

      Изтриване
    2. Помислих,че вече се предлагат в България и се зарадвах ;) И аз от там си ги купих моите и много съм доволна.

      Изтриване
  3. That mint and that blue colours are so divine!

    www.julialundin.com

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей от къде си купи лаковете на China glaze.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Веселина,
      лаковете на China Glaze ги купувам от този сайт: http://www.nailsupplies.us.

      Изтриване
  5. Честити придобивки :)Явно наистина манията по лаковете се е завърнала :). Аз днес също пуснах публикация за нови продукти :)
    http://lavenderbeautyy.blogspot.com/2015/04/huge-haul-lilly-dm-elitis-avon-beauty.html

    ОтговорИзтриване
  6. Влюбих се в Aloha from OPI! Страхотни придобивки :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, Кали,
      Страхотен е, но моето сърце беше отнето от ментичката :)

      Изтриване
  7. Страшно много ми харесва с какъв замах пазаруваш, аз с лаковете успявам да се удържам, сигурно цялата ми колекция наброява към 30-ина :D обаче сенки за очи имам до живот и ще продължавам да купувам, хахаха, никой не може да ме спре :D Много ми е любопитна пудрата на Балеа, харесала съм си един доста по-скъп неин събрат и ще чакам мнение преди да купя :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, опитвам се обаче да намаля пазаруването, но каузата се оказва пердута :(
      Вчера пробвах пудрата и е ужасна, направи ми косата много гадна на допир, дори я омазни. Придаде някакъв обем, който се задържа не повече от 30 мин, защото след 30 мин започна да ми омазнява корените ...

      Изтриване
    2. Оф, гадост. Аз съм хвърлила око на една подобна пудра на Осис, не й помня точно името, но се спуках да чета ревюта и като цяло казват, че доста добре се отразява на обема. Ако я пробвам, ще споделя впечатления после :)

      Изтриване
  8. Нинка, дай съвет за ефективна пудра за обем ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не е пудра, но много ми харесва завършващият спрей с ефект на тупирана коса на Matrix Texture Builder. Не слепва косата и я повдига, а само как мирише ..... http://www.parfimo.bg/lak-za-kosa-za-obem-matrix-texture-builder-messy-finish-spray-65207.html

      Изтриване

I Love Your Comments!