Estee Lauder Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Oil Free Day Wear | Temptations By Nina
събота, 22 февруари 2014 г.

Estee Lauder Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Oil Free Day Wear

For English scroll down!

Вчера страдах от ужасно главоболие и може би това беше причината да заспя мигновено щом зърнах кревата. Което не беше много удачно първо, защото беше 20ч. второ, защото не се бях преоблякла и трето, защото бях с грим. Почти никога не ми се случва да заспя с грим, защото обикновено когато това се случи се събуждам в ужасно състояние. Е и тази сутрин не беше по-различно. Събидих се не само с подпухнало лице, но и с три пъпки.
Както и да е, планът за днес беше да прекарам цял ден на дивана, четейки нови публикации ( през седницата рядко успявам да прочета всичко). Разбира се, сутринта се наложи на бързо да отида до офиса, но след като се прибрах изпълних плана си и в момента ви пиша от дивана , пиейки топъл шоколад и гледайки детско филмче по HBO ( Батман).
След като ви разказах куп не нужна информация е време да премина към един много любим продукт от бялата козметика.
Като става въпрос за бялата козметика и по-точно за кремовете може да се каже, че съм взискателна. За да харесам един крем, той трябва да отговаря на определени изисквания. Перфектния дневен крем за мен трябва да хидратира кожата без да я омазнява.
И след като изяснихме какви за изискванията ми е време да разберем дали Estee Lauder Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Oil Free Day Wear е минал теста.

Кремът притежава 25 SPF, който за мен е напълно безмислен, защото както знаем когато нанесем крем с фактор, то трябва да го подновяваме на всеки 2-3 часа за да пази кожата от слънчевите лъчи, затова според мен се обезмисля употребата им при този вид бяла козметика.
Както виждате от бурканчето формулата на крема е oil free, което го прави подходящ за използване и при мазна кожа. Обикновено бягам от кремове, които са предзначени за всички типове кожа, но този наистина ми хареса. Едно от качествата на този крем е да се бори с първите признаци на стареенето, което е must have за всички над 25години. Формулата му е богата и в първия момент мислех, че ще ми дойде тежък и че ще омазни допълнително кожата ми особено през лятото, но това не се случи ( изполвала съм го и през лятото). След нанасянето попива почти мигновено в кожата без да оставя филм върху нея. Когато го ползвам усещам кожата си хидратирана, мека, свежа и видимо озарена.
Ароматът е сравнително свеж, напомня ми на краставица.

Вярно е, че цената на крема е висока, но ако го погледнете от друга гледна точка и раздробите сумата на месеците, които ще го ползвате то тогава цената е съвсем поносима.

**************************************************************
I have always loved Skincare product, I remember when I was younger my mum letting me use her cream.
Estee Lauder Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Oil Free Day Wear is formulated for all skin type. Usually I run-out of this kind of creams , but i say "Give it a try!"
I have combination skin  with a very oily T-zone and I was a little worried it would be too oily for me as it does contain SPF 25, but it was lovely, it felt really luxurious.
The consistency is a little thick, which would normally worry me, but this cream sinks in like a dream.
I use Estee Lauder Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Oil Free Day Wear every morning and it really does the job well, leaving my skin soft, fresh and moisturized.
The scent is like cucumbers, it's so refreshing. 

2 коментара:

  1. Мирише точно на краставица :) Що се отнася до слънцезащитата, аз съм на друго мнение - по-добре да я има, отколкото да я няма. Вярно е, че трябва да се подновява и да се маже дебел слой, което няма как да стане с крема за лице, но все пак е нещо - така се самозалъгвам.

    ОтговорИзтриване
  2. Много го харесвам! И на мен ми мирише на краставица :)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!