Разчупете стандартите със SNB Professional Alexander

Готови ли сте да разчупите стандартите си? 
Новата 2016 година дойде и мисля, че точно тази година трябва да ви донесе повече смелост и защо да не разчупите някой стандарт? Да, вярно червените нокти са класиката, както и френския маникюр, но нека тази година опитаме нещо по-дръзко, но все така елегантно! 
Харесвате и носите нюд нюанси на ноктите си, но забравете за тях за няколко седмици! Да, първите дни ще ви се сторят кошмарни ако сте с нетипичен лак, но с всеки изминал ден ще започне да ви харесва. 


Днес искам да ви запозная с прекрасния Александър, позволявам си да напиша името му с кирилица, защото той е чист българин. Не само заради величественото си име, но и страната в която е сътворен, а имено България. Ах, колко обичам родното, макар, че има ли право да наричам България моя родина, но това е съвсем друга тема, която ще засегнем в бъдеще. 
На моменти Александър може да ви заприлича на вамп цвят, но всъщност изобщо не е такъв, защото е точно на границата между елегантното и дръзкото. Цветът му елегантно се прелива от топлия кафеникав цветът във наситено винен отенък с лилав подтон, а дързостта му добавя дълбочина. 
Покривността му е повече от отлична и може да се разминете с един слой, но по навик винаги поставям два слоя. 


Продуктът ми е предоставен от дистрибутора!

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

1 коментар:

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!