Maria Galland System Dermatologique

Мария Галанд отваря първата си търговска зала в Париж през 1978г. В нея традиционните представи за грижата на лицето са обърнати на 180 градуса. Именно тогава г-жа Галанд се  доказва като изключителен професионалист и успява да предложи новаторски и индивидуален подход към всяка клиентка. 
"Кожата е мозайка от специвични нужди и нейната красота може да бъде запазена с козметични грижи точно по мярка!" Maria Galland
Голяма част от нас се нуждаем от допълнителна хидратация, подхранване, анти ейч, но всяка от нас е с различна кожа и макар нуждите ни да се припокриват, то това не означава, че един същ продукт ще покрие изискванията на всяка от нас. Това е една от причините на пазара да има толкова богат избор от бяла козметика сред която можем да открием продукта, който отговаря на нашите моментни нужди. 
Философията на г-жа Галанд е много точно определена и тя се старае да задоволи специфичните нуждите на всяка от нас. Гамата от продукти, които предлага е богата и вярвам, че всеки би могъл да открие своята "чудодейна смес".

Както знаете кожата ми е смесена, като има склоността да се омазнява и зачервява  в Т-зоната. Понякога през лятото я усещам "раздразнена", което се дължи на топлото време. През този сезон за нощната ми грижа се погрижиха два продукта на Maria Galland от серията System -Dermatologique,  а именно кремът D7-1  и серумът D5-2
Двата продукта са обогатени с масло от Шисандра, което е и основният виновник за успокояващото и ревитилизиращото действие на серията. 
Макар, че от компанията твърдят, че в тази серията няма аромати, парабени и парафини. Бих могла да кажа, че лично аз долавям лек ненатрапчив сладникаво-билков аромат.
Серумът  D5-2 е с мазна и малко по-тежка текстура, която попива за около 60 секунди, като след себе си оставя едва доловим филм, който не бих казала, че ми омазнява или запушва кожата.
Кремът на D7-1 е с изключително лека и мека текстура, която попива за секунди без да оставя неприятен филм върху кожата. Нанасях го предимно вечер, а често и сутрин и не съм забелязала да омазнява допълнително лицето ми. 
Като цяло двата продукта в комбинация се справят много добре с успокояването на кожата ми, като я оставят мека и гладка, а тена избистрен. 

Продуктът ми е предостаен от PR!

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

2 коментара:

I Love Your Comments!