L' oreal Professionnel Pro Fiber

Имах удоволствието да присъствам на представянето на новата серия на  L' oreal Professionnel Paris, която носи името Pro Fiber. Тя е първата грижа за коса с дълготраен резултат, който може да се реактивира многократно. До сега голяма част от грижите за коса изчезваха при измиване с шампоан, но благодарение на молекилярния комплекс Аптил 100, косата започва възстановяването си още по време на първата процедура в салона. Ефектът може да бъде реактивиран многократно в домашни условия.


Серията Pro Fiber е разработена в три варианта според степента на увреждане на косата. 
Първата процедура трябва да се направи в салон за да може вашият фризьор да направи диагностика на косата ви и да ви предложи най- подходящата грижа за нея. Терапията продължава 6 седмици и включва: шампоан, балсам или маска, грижа без изплакване и Re-Charge ампули. 


На представянето ми беше направена диагностика на косата и разбира се имах възможността да се убедя в ефективността на Pro Fiber. Още докато косата ми беше мокра усетих разликата в текстурата, а след изсушаването косата ми бе напълно преобразена. В момента тя е мека, по-плътна, гладка и с осезаем блясък. 
Любопитна съм дали резултатът ще е временен и дали след следващото измиване ефектът ще се запази. Затова от днес започвам 6 седмичната терапия, която ми беше "предписана", а тя включва шампоан от серията Restore, маска за коса от серията Reconstruct, грижа без отмиване от серията Reconstruct и ампули Re-Charge, които се нанасят на всяко 4 измиване. 

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

7 коментара:

 1. Звучи чудесно,а на снимката се вижда ясно колко е лъскава и гладка. Дано ефекта да е дълготраен! Ще следя с интерес, тъй като мисля, че и аз имам нужда от нещо подобно. Косата ми е доста изтощена. Закрепвам положението, но ми се иска нещо по-дълготрайно. :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. И аз като теб постоянно търся нещо, което не само да закрепи положението ами реално да заздрави изгорялата ми коса и наистина се надявам тази серия да го направи. Днес направих първото си измиване у дома и мога да ти кажа, че ефектът е като в салона, косата ми е отново много мека, крайчетата за загладени и има блясък. Едва чакам да минат 6 седмици за да видя крайния резултат:)

   Изтриване
 2. А има ли някъде списък на салоните, които работят с Pro Fiber? Защото и аз бих пробвала, но не знам къде :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Сега, ще потърся инфо в кои салони се предлага, но със сигурност знам, че се предлага в Murphy на Графа ако ти е удобен като местоположение.

   Изтриване
  2. тук е пълият списък на салоните, които работят със серията
   https://www.facebook.com/lorealprofessionnel.bg/app_442845475888183

   Изтриване

I Love Your Comments!