Топ съвети за идеален избор на подарък на Робин Спизман | Temptations By Nina
сряда, 30 септември 2015 г.

Топ съвети за идеален избор на подарък на Робин Спизман



Намирането на подарък за скъп човек може да се превърне в доста обезсърчителна задача, а при наличието на толкова много поводи през годината, добрите идеи бързо се изчерпват. Дори и да сте измислили идеалния подарък, често се случва да се притеснявате как ще бъде възприет. Подходящ ли е този подарък за нашите взаимоотношения? Прекалено скъп ли е или прекалено евтин? 



Независимо дали ви бива в избирането на подаръци или не,  експертът по  подаръците на Braun – Робин Спизман, автор на наръчника „Make it Memorable“ , е тук, за да ви даде ценни съвети относно идеалния избор на подарък за всеки повод. 



Какъв съвет бихте дали на някой, който търси идеалния подарък?



Преди всичко, подаръкът ни показва, че означаваме нещо за някого, и че този човек държи на нас. Това е чист израз на благодарност. Преди да щурмувате магазините, трябва да вземете предвид стила на получателя и това, което харесва.  Задайте си следните въпроси:



·         От какво се интересува?

·         Какво го/я го вълнува

·         Как прекарва свободното си време?

·         Какво обича да прави?



Ключът към развиването на усет в тази област е да се научите да избирате подаръци, които отразяват предпочитанията на получателя и нещата, които той/тя обича да прави.   




Споделете с нас своите малки тайни за избора на идеалния подарък?



Всичко, което трябва да направите, е да обърнете внимание на детайлите – наистина е много просто. Успешното избиране на подаръци зависи от онези малки неща, които правят всеки един от нас уникален и специален - от интересите, стила, личността, предпочитанията и хобитата на получателя. 

Когато обръщате внимание на тези детайли, той/тя наистина остава с впечатлението, че го/я познавате, и че ви е грижа. 




Когато обаче се стигне до избирането на подарък, нещата могат да се объркат. Как да направим правилния избор и за какво да внимаваме, когато избираме подарък за специален човек?



Подаръкът изразява определена емоция и служи като комплимент. Подарете страхотен инструмент за бръснене, като например самобръсначката Braun Series 9 на някой, който държи винаги да изглежда добре, но добавете и някой комплимент към картичката, за да не изглежда така, че го приканвате към „самоусъвършенстване“.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!