Avon Glow Blusher Bronzer Duo In Peach Glow

В моята грим рутина главна роля заемат контуриращите продукти. Те ми помагат да подобря формата на лицето си и да "подчертая' несъществуващите ми скули. Контурирането е вид магия с която можем да подобрим формата на лицето, да го направим по-слабо, да подчертаем скулите, да го "скъсим' ...
За тази цел са ни нужни няколко продукта, а именно хубава бронзираща пудра без шимър и руж. 

Преди няколко дни реших да направя грим с по-бюджетни продукти ( клик) и открих в дъното на шкафчето ми Avon Glow  Blusher Bronzer Duo в цвят Peach Glow. Явно бях забравила за съществуването на този компактен комплект бронзираща пудра и руж .. Каква щета! Комплектът се оказа много сполучлив и в последно време постоянно посягам към него. 


Бронзърът е с много финна текстура и не се разпрашва. Цветът му е много подходящ за контуриране и стои изключително естествено на лицето без да придава неприятен отенък. Пигментността му не е голяма, което го прави изключително лесен за боравене без да се притеснявате, че може да нанесете прекалено много цвят.


За разлика от бронзъра, ружът е по пигментиран и ви съветвам да боравите с лека ръка. Цветът му е прасковен и има много финни частички, който се забелязват само при пряка слънчева светлина. 
Като цяло намирам продукта за много сполучлив с добре съчетани цветове и удобен за пътуване.


Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

1 коментар:

I Love Your Comments!