Avene YstheAL

Подготвям няколко публикации свързани с бялата козметика, защото тя е много по-важна от декоративната. Ако не подържаме правилно кожата си и най-скъпата декоративна козметика не би могла да я накара да иглежда свежа.
По случай Свети Валентин Avene решиха да ни подарят 25% отстъпка на част от техния асортимент за, което сме им благодарни. За повече подробности посетете фейсбук страницата им ( клик).

Както всички ние знаем, през различните сезони кожата ни има различни нужди. През зимата обикновено страдаме от изпръхналост и сухота. Минусовите температури и вятърът успяват да изсушат и най-мазната кожа, а пък ако като мен се отоплявате с климатик, то знаете за какво говоря. Кожата ми е комбинирана, като през по-топлите месеци тя е нормална в областа на бузите и  мазна в Т-зоната, при по-прохладните месеця тя се променя и вече е по-скоро суха в областа на бузите и мазна в Т-зоната. Доста често усещам опъване, а чуството на опънатост не е от най-приятните. И тук на помощ идва Avene YstheAl. Кремът, който имам е за суха кожа. Да, за суха! Учудващо, но този крем ми се отразява много добре, ползвам го само и единствено вечер преди лягане. Премахва чуството за опънатост, като с магическа пръчица.
Сутрин се събуждам с мека, свежа и хидратирана кожа, единствено забелязвам леко омазняване в Т-зоната, което е нормално, като се има в предвид, че там кожата ми е мазна. Кремът е предзначен за момичетата над 25 годишна възраст, именно тогава започват да се образуват първите бръчици, особено ако не се грижим добре за кожата си . За щастие винаги съм се опитвала да се грижа добре за нея и нямам все още бръчици, но това в никакъв случай не ме спира да ползвам противобръчкови кремове, забележете казвам противобръчкови, а не с лифтинг ефект. Важно да правим разлика между двата вида! Все пак когато бръчките се появат борбата с тях е много по-трудна и обикновено премахването им е свързано със запълването им  с различни филъри или в по напреднала възраст чрез скалпел. Няма какво да се лъжем, няма крем , който да заличи бръчките ни като с магическа пръчка, ако имаше нямаше да остарявяме. Забравете за снимките по списанията.... там магическата пръчица се нарича ФОТОШОП.
Avene YstheAl е с богата консистенция, която попива сравнително бързо в кожата без да  запушва порите. Има също така и  лек аромат, който е типичен за продуктите на Avene.
Ще ви издам моя вечерен ритуал. Винаги преди да си сложа вечерния крем напръсквам лицето си с термална вода, изчаквам около 30 секунди и нанасям крема. Така кремът попива по-добре в кожата и запазва качествата на термалната вода.
Искам да вметна, че не трябва да чакаме кожата ни да си поиска сама, ние трябва да умеем да предугаждаме кога и какво иска , защото ако тя започне да ни подсеща значи вече е късно и щетите са нанесени, макар и да не ги виждаме в момента. Помнете кожата ни никога не забравя на какво сме я подложили!

Какво ви е мнението за продуктите на Avene?

Продуктът ми е предоставен от PR!

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

3 коментара:

 1. Харесвам като цяло продуктите им. В момента ползвам кремчето за около очи и устни от същата серия, което си купих с ваучер -25% около Коледа, но е рано да дам отзиви, чакам ефект :) Харесвам и серията им против акне, но термалната им вода май ми е най-любимия продукт.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. И аз съм заклета фенка на термалната им вода. Днес ми свърши и още утре ще отида за нова :)

   Изтриване
 2. Avene ме отърваха от ужасното акне. За да поддържам кожата си чиста и свежа задължително поне един от продуктите ми е на Avene. А термалната им вода е чудесна, особено след тренировка ми е толкова освежаваща.

  ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!